Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα - Η συνεργασία - έκπληξη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Alpha, ο Γρηγόρης Γκουντάρας γνωστοποίησε μέσω Instagram το νέο επιχειρηματικό του βήμα.

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Alpha, ο Γρηγόρης Γκουντάρας γνωστοποίησε μέσω Instagram το νέο επιχειρηματικό του βήμα.

Ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του πως άνοιξε ένα ζαχαροπλαστείο.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα συνεργαστεί με τον γνωστό Έλληνα pastry chef, Διονύση Αλέρτα.

«Μετά από 2 μήνες ατελείωτης δουλειάς, άγχους και αγωνίας είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον μπορώ να ανακοινώσω πως από την Δευτέρα στις 7 το πρωί το @poeme_patisserie και όλοι εμείς θα μπορούμε να σας υποδεχθούμε», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Instagram

View this post on Instagram

Μετά από 2 μήνες ατελείωτης δουλειάς,άγχους και αγωνίας είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον μπορώ να ανακοινώσω πως από την Δευτέρα στις 7 το πρωί το @poeme_patisserie και όλοι εμείς θα μπορούμε να σας υποδεχθούμε❣️✔️Απίστευτα γλυκά😋,από τον μοναδικό @dionisis_alertas ,χειροποίητο βραβευμένο παγωτό🍧,βάφλες,καφές και όχι μόνο για όλους εσάς❣️‼️Και επειδή τα καταστήματα τα κάνουν οι άνθρωποι,θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά ένα προς ένα❣️Διονύση(φίλε πια)💙,Αλέξανδρε💙,Κωνσταντίνα❤️,Σοφία❤️Άννα❤️Μαρίνα‼️και Κωνσταντίνα❤️σας ευχαριστώ πολύ‼️‼️Ναταλί μου γλυκιά είσαι το στήριγμα όλης της οικογένειας👶🏻👶🏻✔️Σας περιμένουμε‼️

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Send this to a friend