Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Τους άφησε στα κρύα του λουτρού» ο Ρέμος! Στον… αέρα το πρωτοχρονιάτικο show του ΑΝΤ1

Τίναξε στον αέρα τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το πρωτοχρονιάτικο show ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

Πρόκειται για το σόου που ετοίμαζε ο ΑΝΤ1 για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον ίδιο ως κεντρικό καλεσμένο και τον Γιώργο Λιάγκα παρουσιαστή.

Κάποιες διαφωνίες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εορταστικής εκπομπής μεταξύ τραγουδιστή και καναλιού, στάθηκαν ικανές να ακυρωθεί το πρότζεκτ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, «είχαν προγραμματίσει στον ΑΝΤ1 ένα πρωτοχρονιάτικο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Είχαν ξεκινήσει όλες τις προετοιμασίες, όμως, στις διαπραγματεύσεις για το πότε θα γίνει η εγγραφή, ποιοι θα είναι καλεσμένοι και πώς θα στηθεί το show, ήρθε η ρήξη. Θα ήταν καλεσμένοι ο Βασίλης Καρράς, η Γλυκερία… Ο ΑΝΤ1 μένει αυτή τη στιγμή χωρίς πρωτοχρονιάτικο show».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση του, έστειλε μήνυμα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία το διάβασε στον αέρα: «Σταματίνα μου, δεν μου είπε κανένα «όχι» ο Ρέμος, το είπε στον ΑΝΤ1. Δεν ανέλαβα να κλείσω εγώ το show. Ο ΑΝΤ1 το είχε αναλάβει και εγώ απλά θα το παρουσίαζα. Ενημερώθηκα στην πορεία ότι δεν θα γίνει. Εξάλλου, θα κάνω εκπομπή με τον Ρέμο».

Πηγή: zappit.gr

Send this to a friend