Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Που έχει χαθεί η Όλγα Τρέμη- Τι κάνει μετά το Mega!

Που έχει χαθεί η Όλγα Τρέμη- Τι κάνει μετά το Mega!

Αποτελούσε για χρόνια ίσως την πιο σημαντική γυναικεία φιγούρα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, αφού ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού για ενημέρωση τα περισσότερα χρόνια.

Η Όλγα Τρέμη στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για την καθημερινότητά της μετά το Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Πέρασα μία φάση πολύ μεγάλης ψυχικής έντασης-δεν μπορούσα να αποδεχτώ εύκολα ότι το συγκεκριμένο “μαγαζί” θα κατεβάσει ρολά. Και νομίζω ότι και για τον περισσότερο κόσμο ήταν κάτι αδιανόητο. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονταν: αγωνία, άγχος, προσδοκία, θυμός και στο τέλος αποδοχή με πολλή λύπη και αποστασιοποίηση χωρίς φυσικά αυτό να επηρεάζει τη σχέση μου και το δεσμό μου με το Mega».

Συνολικά όμως άλλαξε πλήρως η καθημερινότητά της. «Πρώτα από όλα απολαμβάνω την οικογένειά μου, χαίρομαι τις παρέες και τους φίλους μου. Ζω πράγματα που στερήθηκα. Μαγειρεύω, που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τη μαγειρική την έμαθα από τα φοιτητικά μου χρόνια δια τηλεφώνου. Γιατί όταν βρέθηκα στο Λονδίνο και έπρεπε να φτιάξω να φάω, ήμουν στο τηλέφωνο με τη μάνα μου μία μέρα ολόκληρη. Μας στοίχισε μία περιουσία να μάθω να μαγειρεύω αλλά έμαθα… Επίσης, διαβάζω κι όταν είναι κανείς υποχρεωμένος να διαβάζει επί καθημερινής βάσεως πάνω από δέκα εφημερίδες, να βλέπει πρωινές εκπομπές, να παρακολουθεί το διαδίκτυο, να ακούει ραδιόφωνο, είναι σίγουρο ότι δεν του μένει πολύς χρόνος για ένα βιβλίο. Αυτό είχε συρρικνωθεί, αλλά πλέον έχει πλήρως αναπτυχθεί. Επιπλέον, κάνω πράγματα για τον εαυτό μου όπως γυμναστική που την είχα εγκαταλείψει. Φυσικά, έχω και το επαγγελματικό κομμάτι με την έννοια της διαρκούς παρακολούθησης και της διατήρησης των επαφών μου», εξηγεί η Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα η δημοσιογράφος εξήγησε πως πλέον απολαμβάνει να πηγαίνει και για ψώνια, ενώ ο γιος της, Αλέξανδρος, χαίρεται πολύ που έχει τη μητέρα του σπίτι. «Είμαι πιο διαθέσιμη και είναι κάτι που δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα τους συμβεί. Και πιθανώς-θέλω να πιστεύω- ότι μπορεί να τους είχε λείψει», επισημαίνει στο You.

Πηγή: peoplegreece.com

Send this to a friend