Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Τσιμιτσέλης: «Ο γάμος προσφέρει αργοπορία στο να βγει το διαζύγιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη, την κόρη τους Εύα, αλλά και τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη, την κόρη τους Εύα, αλλά και τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Είμαι ερωτευμένος με την Εύα! Μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα», παραδέχθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε για τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχει: «Επειδή έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα χρόνου, την παίρνω μαζί μου στο θέατρο και κάποιες φορές την παίρνω μαζί στο σίριαλ. Μια φορά την είχα πάρει σε πρόβα, στο θέατρο, τελείωσε και ήμασταν όλοι κατάκοποι. “Μπαμπά, γιατί φεύγουμε από τώρα” μου είπε. Κάνει τα κατακόρυφα της, τροχούς, τρέχει, ζωγραφίζει».

Μάλιστα, αποκάλυψε: «Η Εύα θέλει να γίνει χορεύτρια στον πάγο” πρόδωσε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την κορούλα του. “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστείς έναν χωρισμό όταν υπάρχει παιδί και οι δυο γονείς βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας” σημείωσε ακόμα, προσθέτοντας πως “ευτυχώς, δημοσιογραφικά και ρεπορταζιακά, όλο το πράγμα δεν κανιβαλίστηκε»

Εδώ και χρόνια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει εκφράσει την άποψή του για το γάμο και έχει δηλώσει ότι τάσσεται κατά. «Ας μου εξηγήσει κάποιος τη διαφορά του γάμου από μια συμβίωση, ουσιαστικά την διαφορά όμως. Τι αλλάζει; Τι θα αλλάξει αν εγώ με την Κατερίνα παντρευτούμε αύριο; Στα περισσότερο ζευγάρια πια αυτό που τους προσφέρει είναι αργοπορία στο να βγει το διαζύγιο», είπε στον Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού:

«Μεγάλη μπουκιά φάε… Η Εύα δεν ήρθε ούτε κατόπιν παραγγελίας ούτε βάση σχεδιασμού. Προέκυψε. Αν είναι να έρθει, καλώς να ‘ρθει, δεν θα προσχεδιάσω κάτι. Αυτή τη στιγμή υπερπλήρης με την Εύα».

Send this to a friend