Αθήνα

31 oC

αίθριος καιρός

Τζεφ Μπέζος: Πως η ερωμένη του «κάρφωσε» την σχέση τους, στέλνοντας στον κολλητό της φωτογραφίες του... πέους του!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, φαίνεται πως «διέρρευσε» την σχέση τους σε φίλο της, στέλνοντάς του φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα του αγαπημένου της. Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια «αποκάλυψε» έτσι -άθελά της- τον ερωτικό της δεσμό με τον CEO της Amazon.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος «Page», μερικά από τα «πιπεράτα» γραπτά μηνύματα που έστελνε ο ένας στον άλλο με τις αντίστοιχες φωτογραφίες βρέθηκαν στα... χέρια του φίλου της ερωμένης του Μπέζος και από εκεί στο περιοδικό «The National Enquirer». Όπως αναφέρει, μάλιστα, το ίδιο περιοδικό, οι εικόνες είναι «πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν».

«Θέλω να σε μυρίσω», «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου», «Σ' αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα», «Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ' αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου». Αυτά είναι ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Μπέζος στη Σάντσεζ .

Το ρεπορτάζ του περιοδικού με τον κωδικό "Project Alexa" είχαν αναλάβει τέσσερις δημοσιογράφοι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail». «Μόνο 4  συντάκτες γνώριζαν το Project Alexa. Παρακολουθήσαμε κάθε κίνησή τους. Δεν είχαν ιδέα -κάτι που είναι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι ο Μπέζος είχε μαζί του όλη την ιδιωτική ασφάλεια» δήλωσε η πηγή αυτή.

Send this to a friend