Αθήνα

5 oC

αίθριος καιρός

Τζομπανάκη: Όταν μου έλεγε κάποιος ότι «είσαι όμορφη» έτρωγε χαστούκι- Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και δουλειές

Η Μαρία Τζομπανάκη ζει μόνιμα πλέον στη Νέα Υόρκη και σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Alpha παντού” μίλησε για τη ζωή της εκεί.

Η Μαρία Τζομπανάκη ζει μόνιμα πλέον στη Νέα Υόρκη και σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Alpha παντού” μίλησε για τη ζωή της εκεί.

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.

Μου λείπει ο Ορφέας, ειδικά τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα. Όταν ήρθε την πρώτη φορά να με δει εδώ, όταν έφυγε έκλαιγα δυο τρεις μέρες. Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια κι έλεγα αφού το παιδί μου είναι καλά, γιατί κλαίω; Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει… Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους. Όταν μου έλεγε κάποιος ότι “είσαι όμορφη” έτρωγε χαστούκι. Χαστούκι, κατευθείαν. Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και δουλειές», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Δείτε στο σχετικό βίντεο όλα όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη:

Send this to a friend