Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Βάνα Μπάρμπα: Η δημόσια έκκληση μετά την είδηση θανάτου της αδερφής της (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Βάνα Μπάρμπα με ένα συγκινητικό μήνυμα «αποχαιρέτησε» την αδερφή της.

Η Βάνα Μπάρμπα με ένα συγκινητικό μήνυμα «αποχαιρέτησε» την αδερφή της.

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Βάνα Μπάρμπα, καθώς το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της αδερφής της, Σούλας.

«Πολύτιμη και αγαπημένη αδελφή… Με άφησες μόνη… πια πήγες κοντά στον Θεό… Όμως σε παρακαλώ, μη μου στερήσεις την αγάπη σου… Ας έρχεσαι έστω και στα όνειρά μου… Λίγο πιο συχνά… Άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη… Γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί, το ξέρω.
Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί… Στων αγγέλων τα μπουζούκια», έγραψε η ίδια.

Οι δύο αδελφές ήταν πολύ δεμένες και μάλιστα η Σούλα, ήταν πάντα υπερπροστατευτική με την ηθοποιό. Η Σούλα Μπάρμπα αφήνει πίσω της μία πολύ δεμένη οικογένεια και δύο κόρες που έχουν πολύ καλή σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα.

Ωστόσο, με ένα νέο της μήνυμα, η Βάνα Μπάρμπα κάνει έκκληση μέσω facebook. «Αγαπητοί φίλοι Δημοσιογράφοι και blogger, έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και έχουμε πορευτεί με αλήθεια στη σχέση μας. Γι' αυτό σας ζητώ σε αυτή τη δύσκολη και προσωπική στιγμή να μην ασχοληθεί κανείς με την οικογένεια της αδερφής μου πρώτον, γιατί γράφονται λάθη και ανακρίβειες και δεύτερον έχει ζητηθεί από την οικογένεια και ωφείλουμε να το σεβαστούμε. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend