Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Μυρίζει το στόμα σου, φύγε από εδώ! (vid)

LIFESTYLE

Βασιλική Τρουφάκου: «Ίσως ο κ. Κυμπουρόπουλος μετά την ψήφο του κατά των αμβλώσεων δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός»

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου τοποθετήθηκε για την αρνητική ψήφο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως προς το δικαιώμα των γυναικών στην άμβλωση

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της η Βασιλική Τρουφάκου αναφέρει: «Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι».

Υπενθυμίζεται ότι η ψήφος αυτή του κ. Κυμπουρόπουλου έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες έντονες πολιτικές αντιδράσεις και οδήγησε την κυβέρνηση της ΝΔ να πάρει σαφείς αποστάσεις από τη θέση του ευρωβουλευτή της.

«Ίσως, ο κύριος Κυμπουρόπουλος να μην μπορούσε να ψηφίσει κάτι που θα καταργούσε την ύπαρξη του, κάτι που θα έδινε στη μητέρα του τη δυνατότητα να μην τον φέρει στη ζωή. Είμαι ηθοποιός και καταλαβαίνω πως -ίσως- αυτό που σε καταργεί και σε καταλύει δεν μπορείς ποτέ να το δεις από τη σωστή πλευρά και πως μάλλον κάτι τέτοιο σε υπερβαίνει και δεν αντέχεται» αναφέρει αρχικά η ηθοποιός και προσθέτει: «Είμαι, όμως, ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και οι δικές μου σκέψεις, η στάση και τα προσωπικά τραύματα δεν καθορίζουν ευθέως το μέλλον και την τύχη των συνανθρώπων μου και αυτό που εγώ πιστεύω και η προσωπική μου μάτια δεν θα αποκτήσει ποτέ εν δυνάμει ολέθριες επιπτώσεις πάνω σε -κυριολεκτικά- αιματοβαμμένες, διεκδικήσεις αιώνων. Αυτό δεν το κάνει η Τέχνη, αυτό το χρεώνεται η Πολιτική.»

«Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι» καταλήγει.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο:

«Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός. Έχω ορίσει ως δουλειά μου να επεξεργάζομαι και να αποδέχομαι στη βαθύτερη μου στιβάδα ότι στον άνθρωπο περιέχονται όλα. Αυτός είναι ο “όρκος” του ηθοποιού, νομίζω. Η συνεχής αποδοχή αυτού του συμβολαίου.

Ίσως, ο κύριος Κυμπουρόπουλος να μην μπορούσε να ψηφίσει κάτι που θα καταργούσε την ύπαρξη του, κάτι που θα έδινε στη μητέρα του τη δυνατότητα να μην τον φέρει στη ζωή. Είμαι ηθοποιός και καταλαβαίνω πως -ίσως- αυτό που σε καταργεί και σε καταλύει δεν μπορείς ποτέ να το δεις από τη σωστή πλευρά και πως μάλλον κάτι τέτοιο σε υπερβαίνει και δεν αντέχεται.

Δεν είμαι, όμως, πολιτικός, είμαι ηθοποιός και γυναίκα πολίτης και ξέρω πως μόνο εγώ πρέπει να μπορώ να μιλάω για το σώμα μου και αυτό αποδεικνύεται ενας συνεχής αγώνας, ένα ανθρώπινο δικαίωμα υπό εσαεί αμφισβήτηση, με φρικτές συνέπειες για την ψυχική και σωματική υγεία των γυναικών ανά τους αιώνες και ανά την υφήλιο.

Είμαι ηθοποιός και καταλαβαίνω την βαθύτατη προσωπική εμπλοκή ενός ανθρώπου που ο προγεννητικός έλεγχος πιθανώς δεν θα του επέτρεπε την είσοδο του στη ζωή.

Είμαι, όμως, ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και οι δικές μου σκέψεις, η στάση και τα προσωπικά τραύματα δεν καθορίζουν ευθέως το μέλλον και την τύχη των συνανθρώπων μου και αυτό που εγώ πιστεύω και η προσωπική μου μάτια δεν θα αποκτήσει ποτέ εν δυνάμει ολέθριες επιπτώσεις πάνω σε -κυριολεκτικά- αιματοβαμμένες, διεκδικήσεις αιώνων.

Αυτό δεν το κάνει η Τέχνη, αυτό το χρεώνεται η Πολιτική.

Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι.»

Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Μυρίζει το στόμα σου, φύγε από εδώ! (vid)
Εύη Δρούτσα: Δεν «μάσησε λόγια» για Τριαντάφυλλο, Θεοδωρίδου, Γαρμπή, Θεοφάνους, Φουρέιρα, Πλούταρχο (ΒΙΝΤΕΟ)
Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!
Survivor: Υποψήφιος ξανά ο Τριαντάφυλλος! «Με στηρίζει ο κόσμος, κάτι έχει δει σε μένα»
Άννα Χατζησοφιά: Δημόσια συγγνώμη ζητά για την ανάρτησή της «να πεθάνουν οι γέροι» που δημιούργησε σάλο
Masterchef: Ποιοι θα παλέψουν σήμερα για την παραμονή τους (ΒΙΝΤΕΟ)