
LIFESTYLE
Για το περιστατικό με την Σάσα Σταμάτη ρωτήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο.
«Θα με συγχωρέσετε, ξέρω ότι είσαστε πολλές ώρες εδώ, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια δήλωση», είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο, αφού τελείωσε την παράσταση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την άρνηση του να αρχίσει η παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης», εάν δεν έφευγε από το κοινό η Σάσα Σταμάτη, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε διακόψει παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.
Στην πίεση των δημοσιογράφων για ένα σχόλιο του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μόνο πως πρέπει να είμαστε «ενωμένοι όλοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Καλές γιορτές να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι».
Ο Φάνης Μουρατίδης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το περιστατικό και αρκέστηκε να ευχηθεί σε όλους «Καλές Γιορτές».
Ο Ρένος Ρώτας, που παίζει στην παράσταση με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη αποκάλυψε πως «συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μην γίνει η παράσταση αν μείνει η Σάσα Σταμάτη. Δεν ξέρω πως αντέδρασε η ίδια. Είμασταν μέσα και καθυστερούσε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι ήταν η Σάσα Σταμάτη στο κοινό. Εμείς μάθαμε ότι ήταν στο κοινό η Σάσα Σταμάτη αφού έγινε το σκηνικό. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη, ξεκάθαρα».
Θέση στο θέμα πήρε ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», Γιώργος Καραμίχος, λέγοντας πως «Ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) έχει αποδείξει και από την ποιότητα των επιλογών του ότι δεν τον ενδιαφέρει η ίντριγκα» και πως «δεν μπορεί να υπάρχει λογοκρισία το 2021».
«Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αυτό που δεν έκανε το Υπ. Πολιτισμού στην Ελλάδα, το έκαναν οι καλλιτέχνες», επεσήμανε ο Γιώργος Καραμίχος, προσθέτοντας, αναφορικά με όσα έγιναν με την διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου πως «το πρώτο που με έπιασε ήταν αηδία και μετά θλίψη που το Υπ. Πολιτισμού δεν πήρε καμία θέση, όπως και στο θέμα του Λιγνάδη».
Ακόμη, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ήλιος», είπε πως «με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε δουλέψει μαζί πριν από πολλά χρόνια. Από τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα δεχθεί προτάσεις, αλλά είχα δει και συμπεριφορές επί σκηνής που δεν μου άρεσαν, πέρα από όσα ακούγονταν».
Ροή Ειδήσεων

12/05/2025 | 18:32
Ελληνικό: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια – Το χρονικό
12/05/2025 | 17:58
Σωτήρης Καλυβάτσης για υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Ο Βασίλης Γκουρούσης δεν ήταν μπροστά στο συμβάν»
12/05/2025 | 17:48
Συμφωνία Μητσοτάκη – Μελόνι για επενδύσεις 360 εκατομμυρίων στον σιδηρόδρομο – Τι περιλαμβάνει
12/05/2025 | 17:02
Νίκος Ορφανός: Η πρώτη βόλτα μετά την επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση όγκου – «Η αίσθηση του να είσαι ζωντανός είναι ανεκτίμητη»
12/05/2025 | 16:40
Πειραγμένες αντλίες – Νοθευμένα καύσιμα: Πώς γίνεται η κομπίνα – Σφράγισμα των πρατηρίων
12/05/2025 | 16:33
Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Δίωξη στον 71χρονο πατέρα για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

12/05/2025 | 16:20
Τραυματισμός 87χρονης επιβάτιδας από σκύλο σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο Ανκόνα – Πάτρα
12/05/2025 | 16:18
Ανταγωνιστικότητα, άμυνα, μεταναστευτικό στο επίκεντρο των συζητήσεων Μητσοτάκη- Μελόνι

12/05/2025 | 16:10
Άδωνις Γεωργιάδης: To MyHealth, o πλήρως λειτουργικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας, θα είναι λειτουργικός έως το τέλος του έτους

11/05/2025 | 16:00
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάνουν δυο τρεις πλαστικές, τους μιλάνε στο ακουστικό και παριστάνουν τον παρουσιαστή»
11/05/2025 | 19:00
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ναταλία Γερμανού: «Είδα αυτό που είπατε πριν και με έθιξε»
11/05/2025 | 16:00
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το πλατό λίγο πριν τη συνέντευξή της

11/05/2025 | 16:30
Μαριτίνα Ντενίση: «Ήταν καρμικό να γίνω το παιδί της και εκείνη η μαμά μου, ήμουν τυχερή τη στιγμή που με βρήκε»
11/05/2025 | 19:01
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα, τι έκανα;» φώναζε ο πατέρας που σκότωσε τον 45χρονο γιο του
12/05/2025 | 12:50
Ο Παρθενώνας το 432 π.Χ.: Η εντυπωσιακή απεικόνιση από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

11/05/2025 | 19:03
Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν – Τέσσερα χρόνια από το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά
12/05/2025 | 11:30
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής για τους συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
11/05/2025 | 11:40
Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα, δέχεται πολύ πόλεμο για αυτό που κάνει»

11/05/2025 | 12:20
MLC, ένα σπάνιο νόσημα με έναν μοναδικό ασθενή στην Ελλάδα – Τον λένε Μάριο και είναι 7 χρονών
12/05/2025 | 11:32
Εκλογές στην Αλβανία – Φρ. Μπελέρης: Εκλέγεται ο Βαγγέλης Ντούλες – Ελπίδες και για δεύτερο βουλευτή

12/05/2025 | 13:00
Έρευνα: Πέντε λεπτά έκθεσης των παιδιών σε διαφημίσεις πρόχειρου φαγητού οδηγούν σε αύξηση της κατανάλωσης θερμίδων
Σχετικά Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάνουν δυο τρεις πλαστικές, τους μιλάνε στο ακουστικό και παριστάνουν τον παρουσιαστή»
