
LIFESTYLE
«Δεν είχε νόημα να επικοινωνήσω. Τι να του πω; Πραγματικά, τότε ένιωθα εντελώς ανυπεράσπιστη».
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το bullying που δεχόταν από τον Δήμο Βερύκιο την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha.
«Έχω βιώσει bullying, το οποίο γινόταν δημόσια και σε συχνότητα. Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha και εγώ έκανα στο ίδιο κανάλι μια κοινωνική εκπομπή που ήταν πρώτη σε τηλεθέαση. Σχολίαζε με πολύ αγενή τρόπο κομμάτια της προσωπικής μου ζωής, για τα οποία δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα».
Όσον αφορά στο αν επικοινώνησε μαζί του, η παρουσιάστρια απάντησε το εξής: «Δεν είχε νόημα να επικοινωνήσω. Τι να του πω; Πραγματικά, τότε ένιωθα εντελώς ανυπεράσπιστη. Κανείς από το κανάλι δεν είπε κουβέντα. Πώς να ασχοληθώ λοιπόν εγώ, όταν ο ίδιος έχοντας μια θεσμική θέση, δε μπορούσε να κρίνει τι πρέπει να λέει και ποιο είναι το όριό του; Όταν δεν μπορούμε να απαλύνουμε κάτι, απλά το προσπερνάμε. Έτσι, απαντούσα με τη δουλειά, τη στάση ζωής και την αξιοπρέπειά μου. Δεν έχει κανείς να μου προσάψει τίποτα. Δεν χτυπούσα πόρτες ούτε σήκωνα τηλέφωνα. Είχαν αλλάξει εκατό φορές την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μου και ποτέ δεν πήρα ένα τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ».
Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης της Βίκυς Χατζηβασιλείου σχολιάστηκε από την ομάδα του «Πρωινού» με τον Τάσο Τεργιάκη να προσθέτει: «Ήμουν εκεί και τα έζησα. Ήταν λίγο στοχοποιημένη. Όντως ο Βερύκιος έβγαινε στον αέρα της Τσιμτσιλή και τα έλεγε. Όμως, ήταν και Αντιπρόεδρος. Αυτή ήταν η σύγκρουση των δύο ρόλων. Ο Βερύκιος ξέρουμε ότι μιλάει έτσι και όταν θέλει να πει κάτι, θα το πει».
Ροή Ειδήσεων

23/09/2023 | 23:25
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο – Αυτοκοροϊδευόμαστε»
23/09/2023 | 23:14
Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»

23/09/2023 | 22:52
Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»
23/09/2023 | 22:25
Κώστας Σκαφίδας: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά – Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»

23/09/2023 | 22:07
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Άρεσε ο «νέος» Παναθηναϊκός, 80-73 την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ
23/09/2023 | 21:53
Αυτό είναι το σπίτι κολαστήριο στο Βόλο – Τι λένε οι γείτονες για τα μαρτύρια της 22χρονης στα χέρια του άντρα της
23/09/2023 | 21:35
«Καρφάρα» από Μπέττυ Μαγγίρα για Τριαντάφυλλο: «Λένε ότι τώρα μαθαίνει τηλεόραση… μαθαίνει όμως;»
23/09/2023 | 21:07
Τρίκαλα – Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε πλημμυροπαθή χωριό: Γυναίκα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συζυγό της
23/09/2023 | 20:58
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μου έγραψαν στα social media «πόσο άσχημος και ατάλαντος είσαι…»

23/09/2023 | 20:40
Ο Έλτον Τζον πουλάει το πολυτελές διαμέρισμά του στην Ατλάντα – Σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια το πωλητήριο
21/09/2023 | 08:46
Ελεονώρα Μελέτη για εξομολόγηση Μαριάντας Πιερίδη: «Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της»

21/09/2023 | 10:07
Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κύριο Κασσελάκη να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα»
21/09/2023 | 09:18
«Ό, τι ξεκινά με χαμόγελο, τελειώνει…»: Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης η Σήλια Κριθαριώτη
21/09/2023 | 13:43
Γιώργος Λιάγκας κατά Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Σε έβαλα δίπλα μου… και γράφεις εναντίον μου»
Σχετικά Άρθρα

Καινούργιου: Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ το ‘χω εγκαταλείψει τ’ όνειρο, αλλά θέλω άντρα στο σπίτι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες

Φουστάνος για Θεοδωρίδου: «Περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή»
