Αθήνα

20 oC

θύελλα με ασθενείς βροχοπτώσεις

Βίκυ Καγιά: Γιατί είναι κακό να κρατάς «μαϊμού» τσάντα;

Για τις μαϊμούς τσάντες που κρατούν πολλές αναγνωρίσιμες κυρίες, αλλά και για τις συνθήκες του GNTM μίλησε σε συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά.

Για τις μαϊμούς τσάντες που κρατούν πολλές αναγνωρίσιμες κυρίες, αλλά και για τις συνθήκες του GNTM μίλησε σε συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά.

«Γιατί είναι κακό να κρατάς “μαϊμού” τσάντες; Καλά κάνει και όποια δεν μπορεί να πληρώσει αυθεντική τσάντα, παίρνει “μαϊμού”. Παλιότερα, είχα πάρει και εγώ αλλά δεν μου βγήκε καλή. Ήμουν στη Νέα Υόρκη ήμουν μικρή, σιγά μην ξόδευα 10.000 ευρώ! Μετά που μάζεψα τα λεφτάκια μου πήρα και τις αυθεντικές μου. Εργάστηκα πάρα πολύ σκληρά για να αγοράσω αυτή την μία ακριβή τσάντα και ήμουν 28 χρονών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και σε όσα είπε η Μαρτίνα μετά την έξοδό της από το σπίτι του GNTM.  «Φυσικό ότι ταλαιπωρήθηκε η Μαρτίνα, γιατί όλο αυτό που γίνεται με τα social media είναι πάρα πολύ ενοχλητικό για ανθρώπους που δεν έχουν μια συμβατή σχέση με τη δημοσιότητα. Είναι πολύ σκληρό πράγμα», είπε για τη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM 2.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο μοντάζ έβαζαν μόνο τα αρνητικά. Η Μαρτίνα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ όμορφη και έχει και εξαιρετικό χιούμορ. Απλά πολλές φορές μεταξύ τους, αυτές που δεν έχουν εμπειρία με το μόντελινγκ και με την τηλεόραση, μιλάνε μεταξύ τους σαν φίλες, ενώ γράφει μια κάμερα. Δεν φταίει κανείς για αυτό, είναι η απειρία. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το βλέπει κι άλλος και πρέπει να το φιλτράρουμε. Γιατί να γίνει μοντάζ σε κάποια και μια άλλη όχι;» ανέφερε.

Send this to a friend