Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Τι είπε η Άννα Βίσση για την «κομμένη» φωτογραφία της με τον Νταλάρα! (vid)

Ο φακός του Happy Day συνάντησε την Άννα Βίσση, η οποία είναι στα καλύτερά της!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα, ακόμα και για τη φωτογραφία από την οποία αφαιρέθηκε η ίδια στο Photoshop. Πρόκειται για μια φωτογραφία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα το 1975 που ανέβηκε στο facebook του τραγουδιστή με την Άννα να… απουσιάζει!

Στην... αυθεντική φωτογραφία όμως και όχι στην κομμένη, υπάρχει και η Άννα Βίσση.

Τι είπε αρχικά για τη ζωή της: «Ζω τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη κατάσταση, όταν έγινα γιαγιά δηλαδή. Είναι τόσο υπέροχο αυτό που όχι μόνο δεν σε κάνει να νιώθεις μεγάλη, σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο μικρή. Είναι ότι πιο υπέροχο έχω νιώσει στη ζωή μου. Η Σοφία είναι πιο αυστηρή από μένα κι ενώ είναι πολυάσχολη και ψάχνει και αυτή τον δρόμο της στη Νέα Υόρκη, είναι πολύ natural μάνα, πραγματικά τη νοιάζει. Τα talent shows δεν είναι τωρινή κατάσταση, είναι κάτι που το εκμεταλλεύονται όλοι κι εγώ ακόμα. Μια δουλειά ήταν και την έκανα. Όλοι κερδίζουν κάτι και δεν μιλάω μόνο για τα χρήματα, μιλάω για τις ευκαιρίες που τους δίνονται.

Για την κομμένη φωτό Νταλάρα

«Δεν θέλω να το πω αυτό! Δεν με ενδιαφέρει και δεν ξέρω και πώς έγινε (σ.σ. η κομμένη φωτογραφία του Νταλάρα). Όταν δεν ξέρεις πώς έγινε, απλά ανακυκλώνεις κάτι. Άλλοι έχουν σκοπό να είναι εναντίον του κυρίου που το έκανε, άλλοι θέλουν να ιντριγκάρουν… Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι καταστάσεις. Είναι τυχαία πράγματα, τα οποία καλό είναι να παραμένουν τυχαία».

Nταλάρας: «Η διαδρομή μου δεν ενδείκνυται για τέτοιες ψιλοβελονιές…»

Πρόσφατα αναφέρθηκε στο θέμα ο και ο ίδιος ο Γ. Νταλάρας: «Δεν έκοψα εγώ την Άννα Βίσση και δεν μου αρέσουν αυτές οι συζητήσεις. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω καμία υπευθυνότητα, δεν μπορώ να μπω στις αγωνίες άλλων ανθρώπων. Εγώ όπως ξέρετε έχω πολύ δουλειά δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε με τις φωτογραφίες ούτε με τα facebook... Νομίζω ότι η δική μου διαδρομή δεν ενδείκνυται για τέτοιες ψιλοβελονιές».

Send this to a friend