• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:06

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

«Βόμβα» στο Power of Love: Ο Δώρος Παναγίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί…

Αγαπημένος παίκτης του κοινού στο Power of Love για αυτή την εβδομάδα ήταν ξανά ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

«Θέλω να δηλώσω την αποχώρηση μου. Νομίζω ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου, το ίδιο θα είναι και μετά. 3 εβδομάδες» δήλωσε ο Δώρος Παναγίδης με τους παίκτες να μένουν άφωνοι από την απόφαση του.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είπε: «Δεν ήξερα τίποτα. Απλά άμα αποχωρήσει θα φύγω κι εγώ. Απλά εγώ θα πάω στην Ελλάδα και ο άλλος θα πάει στην Κύπρο. Γιατί δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι μαζί σου. Άσχετα τι γράφουν για εμένα κι αυτόν. Είμαι 19 χρονών, δεν έχω προλάβει τίποτα να κάνω στη ζωή μου. Και κάποιος μάλλον δεν γουστάρει. Αν είχα άλλη μια ή δύο ψήφους θα ήμουν εγώ προς αποχώρηση».

Δεν το περίμενα, πέφτω από τα σύννεφα. Καταρχήν είχαμε συζητήσει πριν καιρό, όταν είχαν γίνει τα πρώτα θέματα, ότι αν φεύγαμε, θα φεύγαμε και οι δύο. Γενικά ήξερα ότι είχε προβλήματα με τα δημοσιεύματα. Γενικά δεν περνούσε πολύ καλά μέσα. Είχε το άγχος, έβηχε πάρα πολύ έντονα από το άγχος του» αποκάλυψε ο Σωκράτης στην συζήτηση του με την Αθηνά.

Τελικά ο Δώρος Παναγίδης άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στο Power of Love: «Παρόλο που απογοητεύτηκα από ορισμένα πράγματα μέσα στο σπίτι, τελικά αποφάσισα να μείνω γιατί πιστεύω ότι υπάρχει δρόμος ακόμα με την Αθηνά.

 

Send this to a friend