Αθήνα

24 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Βόμβα» Τανιμανίδη για τα ριάλιτι και τις παραγωγές του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί

Τα χαμηλά νούμερα του Survivor δεν δημιουργούν καθώς φαίνεται πονοκέφαλο μόνο στο Κανάλι του Φαλήρου αλλά και στον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη.

Τα χαμηλά νούμερα του Survivor δεν δημιουργούν καθώς φαίνεται πονοκέφαλο μόνο στο Κανάλι του Φαλήρου αλλά και στον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν θέλει άλλο να ταυτίζονται το όνομά του και η τηλεοπτική καριέρα του με τις παραγωγές του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως αναφέρουν πηγές από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του Σάκη, θέλει να απεμπλακεί από προγράμματα τύπου ριάλιτι ή talent shows. Ειδικά όσων τα δικαιώματα έχει ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός. Πρόθεση του γνωστού παρουσιαστή είναι να κάνει ξανά κάτι που αγαπά ιδιαίτερα. Κάτι που στο παρελθόν του έφερε τεράστια επιτυχία: τα ταξίδια ανά τον κόσμο!

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν μεταφράζεται σε διάθεση του παρουσιαστή να θέλει να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Άλλωστε με το κανάλι διατηρεί άριστες σχέσεις. Απλώς να αλλάξει το τηλεοπτικό του… μενού, καθώς το ίδιο «φαγητό» είναι πολύ φυσικό να το βαριέται κανείς! Από την άλλη, ο παρουσιαστής γνωρίζει καλά ότι τα ριάλιτι τύπου Survivor, κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεθέαση και αργά ή γρήγορα… ξεφουσκώνουν. Έτσι έγινε και με το Big Brother στον ANT1 και με άλλες παραγωγές «εγκλεισμού». Αντιθέτως, δουλείες όπως το World Party, που έκαναν τον ίδιο και τον συμπαρουσιαστή του Γιώργο Μαυρίδη γνωστούς στο πανελλήνιο, είναι προγράμματα «κλασικά». Συν το γεγονός ότι ο Τανιμανίδης θεωρείται αυθεντία σε αυτού του είδους τις εκπομπές. Μάλιστα, τις οργανώνει ο ίδιος από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Send this to a friend