Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Ξεκίνησαν οι «μάχες» στο The Voice: Η απόφαση του Σάκη Ρουβά και η ευκαιρία της Ελεονώρας Ζουγανέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice ξεκίνησαν τα Battles και οι κριτές έπρεπε να δώσουν μάχη για να μπορέσουν να κερδίσουν τους παίκτες που τους εντυπωσίασαν.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice ξεκίνησαν τα Battles και οι κριτές έπρεπε να δώσουν μάχη για να μπορέσουν να κερδίσουν τους παίκτες που τους εντυπωσίασαν.

H Μυρτώ Σπυροπούλου και η Χριστίνα Παπαδοπούλου από το #teamSakis βρέθηκαν και πάλι στη σκηνή του The Voice ερμηνεύοντας την τελευταία επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, “Κόκκινο ποτάμι” που αποτελεί και το soundtrack της ομώνυμης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη.

Τόσο η Μυρτώ όσο και η Χριστίνα κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις coaches και να αποσπάσουν θερμά σχόλια για αυτή την προσπάθεια από την ερμηνεύτρια του κομματιού, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η Χριστίνα Παπαδοπούλου βρισκόταν αρχικά στην ομάδα της δημοφιλούς ερμηνεύτριας μέχρι που την “έκλεψε” ο Σάκης Ρουβάς στην προηγούμενη φάση του The Voice.

Ο Έλληνας σταρ και coach του τάλεντ σόου βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση προκειμένου να επιλέξει την διαγωνιζόμενη εκείνη με την οποία θα συνεχίσει στο The Voice και θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει ως τη νίκη.

“Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς, προσθέτοντας “θα συνεχίσω στο Voice με την Μυρτώ”

Σχεδόν αστραπιαία, όμως, η Ελεωνόρα πάτησε το κόκκινο κουμπί για να πάρει πίσω και ουσιαστικά να “κλέψει” την Χριστίνα Παπαδοπούλου!

πηγή: zappit.gr

Send this to a friend