• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 07:16

Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Ξέσπασε γνωστός ηθοποιός: «Αν ήμουν στη θέση του πρωθυπουργού θα έκανα 4 βέτο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε γνωστός ηθοποιός: «Αν ήμουν στη θέση του πρωθυπουργού θα έκανα 4 βέτο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κατάσταση με το προσφυγικό και το πόσο είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει άμεση λύση, αλλά και το Φεστιβάλ Αθηνών και το πρόγραμμα του Γιαν Φαμπρ.

«Αν ήμουν εγώ στη θέση του πρωθυπουργού θα πήγαινα έξω και θα έκανα 4 βέτο το ένα μετά το άλλο: ούτε για αυτό θα αποφασίσουμε, ούτε για αυτό, αν δεν λύσουμε το προσφυγικό. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αλλά αυτό θα έκανα. Δεν με ενδιαφέρει τι συνέπειες θα είχα. Θα το έκανα όμως. Χρειάζονται άμεσες αποφάσεις και λύσεις. Δεν μπορεί να πνίγονται τα παιδιά στο Αιγαίο. Τόσος κόσμος συνέχεια... κι εμείς να καθόμαστε να τα βλέπουμε και να λέμε, α ρε παιδιά τι να κάνουμε. Θα κάνουμε. Βέτο. Θα έρθετε και θα λήξει η κατάσταση. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μίας ημέρας.

[adsense]

Είναι ανθρώπινες ζωές, είναι παιδιά που χάνονται. Έχουμε τη δυνατότητα του βέτο. Δεν μπορώ όλα αυτά τα «θα δούμε, θα κάνουμε, θα ράνουμε». Σε οικονομικό πολιτικά θέματα το καταλαβαίνω, χρειάζεται μια διπλωματία, αλλά όταν παιδιά πεθαίνουν στο Αιγαίο, πνίγονται και έχει γίνει ένας τάφος το Αιγαίο, να καθόμαστε και να κοιτάμε και να λένε «διαπραγματευόμαστε»; Τι διαπραγματευόμαστε; Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Είναι κάποια πράγματα στην πολιτική που είναι αδιαπραγμάτευτα. Εφόσον είσαι στην Ευρώπη πρέπει να πας και να το διεκδικήσεις» τόνισε ο Γιώργος Ματαράγκας σχετικά με το προσφυγικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Send this to a friend