• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 23:46

Αθήνα

11 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Ξέσπασε ο Παπαδάκης κατά τηλεθεατή: «Γελοίε, ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματoς σου!» (Vid)

Ξέσπασε ο Παπαδάκης κατά τηλεθεατή: «Γελοίε, ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματoς σου!» (Vid)

Την δημόσια οργή του εξέφρασε, το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της ενημερωτικής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής διάβασε ένα μήνυμα τηλεθεατή, το οποίο όπως παρατηρούμε και στο σχετικό απόσπασμα τον… έβγαλε από τα ρούχα του.

«Πάρης Αθηναίος… Τι λέει ο Πάρης Αθηναίος; Δεν ήταν ανάλυση αυτό που κάναμε τώρα, δεν θέλουμε γελοιότητες! Αλλάξτε κανάλι αν δεν θέλετε να μας παρακολουθείτε» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Αφήστε τις γελοιότητες και ασχοληθείτε με κάτι άλλο! Εδώ βγάζουμε ειδήσεις, είμαστε δημοσιογράφοι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Άσε που το Πάρης Αθηναίος δεν είναι όνομα… Κάποια τρολ, κάποιοι γελοίοι είναι, τρεις τέσσερις είναι οι γελοίοι… Ο ένας είναι αυτός, ο Πάρης Αθηναίος, ένας γελοίος και μισός, ο οποίος κάθεται και τι δεν λέει… Άξιος ο μισθός σας! Προσέξτε, μπορούμε να βρούμε ποιοι είσαστε, αλλά δεν το κάνουμε. Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας. 28 χρόνια ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας έχει δώσει την πρώτη θέση με συντριπτική τηλεθέαση σε σχέση με ανταγωνιστικές εκπομπές».

«Σε γελοιότητες τύπου Πάρη Αθηναίου δεν μένουμε! Ως εδώ και μη παρέκει! Σχόλια για εμάς, σχόλια για τους συνεργάτες μας… Κάνε μια άλλη δουλειά άνθρωπέ μου, ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματός σου!» κατέληξε εμφανώς ενοχλημένος.

Send this to a friend