• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 09:34

Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου: Να μη γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα - Θυμίζει πανηγύρι την τελευταία Κυριακή των Αποκριών

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με μήνυμα του στο instagram ανέφερε ότι δε θα έπρεπε να γίνεται κανένα Pride στην Ελλάδα.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με μήνυμα του στο instagram ανέφερε ότι δε θα έπρεπε να γίνεται κανένα Pride στην Ελλάδα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το Athens Gay Pride, τονίζοντας ότι πολλοί λίγοι αυτοί που καταλαβαίνουν την ουσία του θεσμού και οι περισσότεροι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν για προσωπικό τους όφελος, ενώ  χαρακτήρισε τον ελληνικό λαό απολίτιστο και κομπλεξικό.

Η ανάρτησή του στο instagram

«Για εμένα προσωπικά, προτιμώ να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα! Γιατί είμαστε ένας απολίτιστος λαός με κόμπλεξ, με καμία επίγνωση του τι σημαίνει και του γιατί γίνεται! Απλά μου θυμίζει ένα πανηγύρι μεταξύ πολιτικού συλλαλητηρίου, διαδήλωσης και πολιτικής συγκέντρωσης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών! Με καρικατούρες γελοίων ντυσιμάτων -χωρίς καμία αισθητική- που περισσότερο μου θυμίζει του «Κουτρούλη τον γάμο» παρά… pride!

Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν μόνο και μόνο για ψηφοθηρία! Από καλλιτέχνες που επίσης χρησιμοποιούν τον gay κόσμο, ενώ ουσιαστικά τον… σιχαίνονται, όπως και οι παραπάνω πολιτικοί βέβαια!

Όπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ…» του: όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία, είτε να βεβηλώσει εκτός από τα θεία σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας ή της πατρίδας…! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο.

Οπότε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκεί που καταλαβαίνουν τον νόημα του! Για λαούς που έχουν κουλτούρα, γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μέσα σε σωστές οικογένειες, με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις, τα θέλω, τις σεξουαλικές επιλογές, τις πολιτικές επιλογές…κ.α πολλά….! Γιατί θέλουμε πολλά έτη φωτός ακόμα… «πλην των άλλων»

 

View this post on Instagram

 

Για εμένα προσωπικά! προτιμώ να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα!Γιατι ειμαστε ενας απολίτιστος Λαός με κόμπλεξ με καμμία επίγνωση το τι;σημαίνει και το γιατι;γίνεται! Απλα μου θυμίζει ένα πανηγύρι μεταξύ πολιτικού συλλαλητηρίου διαδηλωσης και πολιτικής συγκέντρωσης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών!!!! Με καρικατούρες γελοίων ντυσίματων χωρίς καμμία αισθητική!που περισσότερο μου θυμίζει του κουτρουλη τον γάμο Παρα...pride! Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης απο γελοίους πολιτικούς που προς δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν «Μονο»και «Μονο»για ψηφοθηρία!!!απο καλλιτέχνες που Επισης χρησιμοποιούν τον gay..κόσμο!ενω ουσιαστικά τον..σιχαίνονται!οπως...και οι παραπάνω πολιτικοί βεβαια! Οπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ@κι@» του..οπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία είτε να βεβηλώσει εκτός απο τα θεία...σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας η της πατρίδας...! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο. Οποτε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκει που καταλαβαίνουν τον νόημα του!Για λαούς που εχουν κουλτούρα γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα! Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μεσα σε σωστές οικογένειες με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις,θελω,σεξουαλικές επιλογές,πολιτικές επιλογές...κ.α πολλά....! Γιατι Θελουμε πολλά έτη φωτός ακόμα... «πλην των άλλων»!!!! και Γιαυτο!

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on

Send this to a friend