Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ξεσπάθωσε» ο Βαλάσης για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται! «Γι' αυτό έδωσα το φυλαχτό στην Πηλιάκη»

Ένας παίκτης που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα από την συμμετοχή του στο πρώτο Survivor και έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μέσα από το Nomads και την… αποκάλυψη που έκανε η Όλγα Πηλιάκη.

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος θέλησε να δώσει ένα φυλαχτό στην πανέμορφη αθλήτρια και καλή του φίλη για να το έχει μαζί της στο Παλαουάν.

Κάτι που ανέφερε και η ίδια η Όλγα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ηλίας Βαλάσης θέλησε να πάρει θέση για αυτή την «αποκάλυψη» και να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά έως και… υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε πριν μερικές ώρες.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ’ αυτήν... «Αυτή» λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη. Την γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι. Αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι Ολυμπιονίκης και για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Επίσης είναι μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα και την επιβίωση, αλλά και ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις και στερεότυπα. Κι αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα, η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!» κατέληξε.

Send this to a friend