Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

YFSF: Γιατί έγινε χωρίς τον Αλέξη Γεωργούλη η έναρξη του show

O Αλέξης Γεωργούλης, ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής δεν κατάφερε να φτάσει στην ώρα του στο YFSF και μπήκε τελικά αργότερα.

O Αλέξης Γεωργούλης, ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής δεν κατάφερε να φτάσει στην ώρα του στο YFSF και μπήκε τελικά αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος το Your Face Sounds Familiar είναι μαγνητοσκοπήμένο 1,5 εβδομάδα πριν από την προβολή του στην τηλεόραση. Δηλαδή γυρίζεται Τετάρτη για να παίξει την επόμενη Κυριακή. Το επεισόδιο που βλέπετε εσείς δηλαδή σήμερα έχει γυριστεί την προηγούμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Έτσι ο Αλέξης Γεωργούλης συνήθως ταξιδεύει πριν τις 12 το μεσημέρι από Βρυξέλλες για Αθήνα έτσι ώστε να είναι στη θέση του στις 8 το απόγευμα που περίπου ξεκινάει το γύρσιμα του YFSF. Κι αυτό ακριβώς είχε προγραμματίσει και εκείνη την Τετάρτη.

Και παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και γράφτηκαν κιόλας δεν έχασε το αεροπλάνο του προς Αθήνα, ούτε έφτασε στην τελευταία εμφάνιση (που είναι αυταπόδεικτο γιατί σε λίγο θα τον δείτε στα πλάνα).

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και του κόστισε την καθυστερημένη άφιξή του στο show είχε να κάνει με τις καιρικές συνθήκες και την καταιγίδα Chiara που εκείνες ακριβώς τις μέρες "χτυπούσε" με δύναμη την βορειοδυτική Ευρώπη προκαλώντας τεράστιες ζημιές και εκατοντάδες καθυστερήσεις αλλά και ακυρώσεις πτήσεων.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην δική του πτήση. Ακυρώθηκε. Έτσι ο ίδιος αναγκάστηκε να ταξιδέψει οδικώς από τις Βρυξέλλες για το Άμστερνταμ και να πετάξει τελικά από εκεί για την Αθήνα σε μια πτήση που έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 9:30 το βράδυ περίπου, δηλαδή γύρω στη μία ώρα μετά την έναρξη της εγγραφής του show που γυρίζεται live on tape (δηλαδή σαν να είναι Live).

Φυσικά η παραγωγή ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμερη για το πρόβλημα που προέκυψε και το δειαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Με το που πάτησε το πόδι του ο Αλέξης Γεωργούλης στο αερδοδρόμιο στα Σπάτα, τον περίμεναν για να τον μεταφέρουν από εκεί στο στούντιο Καπα 2 όπου γίνονται τα γυρίσματα (ένα στούντιο που είναι κυριολεκτικά "δίπλα" στο αεροδρόμιο στο Μαρκόπουλο) και έτσι ο Αλέξης κατάφερε να κάτσει στη θέση του και να δει από κοντά τα 4 από τα 10 Acts της βραδιάς.

Στα οποία έκανε και κριτική, αλλά, όπως θα δείτε κιόλας, δεν βαθμολόγησε αφού θεωρήθηκε πως δεν θα ήταν δίκαιο να δώσει βαθμούς βλέποντας τα μισά live και τα μισά από τα γραμμένα ήδη βίντεο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Send this to a friend