Αθήνα

23 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

MARIA'S DIARY

Drive-in σινεμά στη Γλυφάδα: Σε ποιες περιπτώσεις θα έχει δωρεάν είσοδο

Δείτε επίσης

Βραδινή έξοδος και σινεμά για τους Τσίπρα-Μπαζιάνα – Αυτή είναι η ταινία που επέλεξαν να δουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Γλυφάδα θα αποκτήσει το δικό της drive-in σινεμά, συγκεκριμένα στο Γήπεδο Γκολφ, όπου θα προβληθούν ταινίες δωρεάν με τρόφιμα και φάρμακα αντί εισιτηρίου για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου Γλυφάδας.

Η δυναμική επιστροφή των drive-in ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, όπου λόγω της πανδημίας η ανάγκη για σινεμά στη μεγάλη οθόνη οδήγησε τους θεατές σε όσους υπαίθριους χώρους προβολής είχαν απομείνει.

Το αυτοκίνητο έχει το πλεονέκτημα πως προσφέρει μια τυπική προστασία, όπως την απόσταση από τους υπόλοιπους θεατές, όμως σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου το drive-in θα λειτουργήσει «με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο».

Στις δηλώσεις του ο κ. Παπανικολάου δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία του drive-in, όπως για παράδειγμα πότε θα ξεκινήσει και ποιο θα είναι το πρόγραμμα προβολών του, παρόλα αυτά διευκρίνισε ότι: «Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive-in επιστρέφει».

Διαβάστε ακόμη:

Ροζίνα Ασσέρ Πάρδο: Πέθανε η Θεσσαλονικιά επιζήσασα του Ολοκαυτώματος

Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν το άνοιγμα της Ακρόπολης – «Ο ήλιος λάμπει στην Αθήνα»