Αθήνα

13 oC

αραιές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κέιτ Μίντλετον: Πιο μοναχικοί στην πανδημία του κορονοϊού, οι γονείς με τα χαμηλότερα εισοδήματα

MARIA'S DIARY

Αποκαλυπτική έρευνα του ΠΑΜΑΚ: Τελικά… γιόρτασαν οι Έλληνες τον Άγιο Βαλεντίνο;

Φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Ελληνες δαπάνησαν για δώρα κατά μέσο όρο 43,6 ευρώ, με ελάχιστη δαπάνη 2 ευρώ και μέγιστη 1.507 ευρώ σύμφωνα με έρευνα του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,

Φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Ελληνες δαπάνησαν για δώρα κατά μέσο όρο 43,6 ευρώ, με ελάχιστη δαπάνη 2 ευρώ και μέγιστη 1.507 ευρώ σύμφωνα με έρευνα του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που δημοσίευσε το ΑΠΕ.

Το 25% δήλωσε ότι αγόρασε δώρα και το 36% των ερωτηθέντων ότι δέχθηκε. Από όσους αγόρασαν δώρα, το 71% τα προσέφερε στο/η σύντροφο, το 9% στο/η σύζυγο, και το 7% στο/η φίλο/η. Το υπόλοιπο 13% προσέφερε δώρα στους γονείς, παιδιά, συγγενείς, συναδέλφους, και συμφοιτητές/τριες. Από όσους δέχτηκαν δώρα την ημέρα αυτή, το 73% τα έλαβε από το/ην σύντροφο, το 8,2% από φίλους, το 8,5% από το/τη σύζυγο και το υπόλοιπο 10,3% από γονείς, παιδιά, συγγενείς, συναδέλφους και συμφοιτητές/τριες.

Οσο για το τι αγόρασαν, το 37% προτίμησε γλυκά, το 28% λουλούδια, το 16,4% ρούχα, το 14,8% προσέφερε ένα ρομαντικό δείπνο και το 4% καλλυντικά. Οι περισσότεροι έκαναν τις αγορές σε καταστήματα (81%) ενώ μόνο το 10% αγόρασε μέσω διαδικτύου και το 9% από τα καταστήματα και το διαδίκτυο. Για την αγορά των παραπάνω δώρων, το 81% πλήρωσε με μετρητά, το 7% με πιστωτική κάρτα και το 12% με χρεωστική κάρτα.

Διαβάστε την συνέχεια στο TheCaller.gr