Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

MARIA'S DIARY

Η εικόνα των γυναικείων γαλακτοφόρων αγωγών που έκανε το internet να παραληρεί

Το ανθρώπινο σώμα είναι εντυπωσιακό και πάντα οι επιστήμονες θα ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο που δεν γνώριζαν προηγουμένως...

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Πρόσφατα, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο μία εικόνα που απεικονίζει το γυναικείο μυϊκό σύστημα.

Κι ενώ οι περισσότεροι έχουν δει το αρσενικό μυϊκό σύστημα και έχουν την εικόνα του στο μυαλό τους, αυτή η εικόνα των γυναικείων γαλακτοφόρων αγωγών του στήθους, δεν είναι το ίδιο δημοφιλής. Μετά την ανάρτησή της, η εικόνα έγινε αμέσως viral και τα retweets ξεπέρασαν τις 50 χιλιάδες.

Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να μην έχουν ξαναδεί τους γυναικείους γαλακτοφόρους αγωγούς. Άλλοι σχολίασαν την εικόνα, λέγοντας ότι απομυθοποιεί τελείως το σέξι, ενώ άλλοι παρομοίωσαν τους αγωγούς με το δέντρο της ζωής.

Αν και υπάρχουν πολλές και ρεαλιστικές απεικονίσεις του γυναικείου στήθους, η συγκεκριμένη εικόνα, όπως αναφέρει το BBC, είναι από την εφαρμογή Anatomy & Physiology. Η ουσία της εικόνας είναι οι τέλεια παραταγμένοι λοβοί, οι οποίοι φαίνεται σαν να σχηματίζουν ένα λουλούδι.

https://twitter.com/lemonadead/status/1119991452711387136