• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 00:46

Η Μέγκαν Φοξ υποστηρίζει το γιο της που φοράει φορέματα στο σχολείο - «Δεν τον νοιάζει που τον κοροϊδεύουν» (vid)

Στο πλευρό του 6χρονου γιου της Νόα στέκεται η Μέγκαν Φοξ, η οποία υποστηρίζει τη θέληση του παιδιού της, να φοράει ορισμένες φορές φορέματα για να πάει στο σχολείο.

Στο πλευρό του 6χρονου γιου της Νόα στέκεται η Μέγκαν Φοξ, η οποία υποστηρίζει τη θέληση του παιδιού της, να φοράει ορισμένες φορές φορέματα για να πάει στο σχολείο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε για τον Νόα, ότι γίνεται αντικείμενο κοροϊδίας από συμμαθητές του, όταν εμφανίζεται στο σχολείο με φόρεμα. «Όμως δεν τον νοιάζει».

«Του αρέσει να σχεδιάζει, είναι πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει πολύ η μόδα και τα φορέματα τα οποία ορισμένες φορές χαίρεται να φοράει. Κι εγώ τον στέλνω σε ένα πολύ φιλελεύθερο σχολείο αλλά ακόμα και εκεί, στην Καλιφόρνια, υπάρχουν αγόρια που του λένε "τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα και ροζ χρώματα"».

Περιγράφοντας μία συζήτηση που είχε με τον γιο της λίγο καιρό πριν, όταν ο Νόα φόρεσε ξανά φόρεμα, η Μέγκαν είπε ότι «γύρισε σπίτι και τον ρώτησα "πώς πήγε το σχολείο; Σου είπαν κάτι οι φίλοι σου;" και τότε αυτός μου απάντησε "υπήρχαν ορισμένα παιδιά που γέλασαν όταν εμφανίστηκα αλλά δεν με νοιάζει, μου αρέσουν πολύ τα φορέματα"».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα είναι να του μάθει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή λέγοντας ότι «τώρα είμαστε στη φάση στην οποία προσπαθώ να του μάθω να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ανεξάρτητα του τι λένε οι άλλοι».

«Μου είπε ότι τα άλλα αγόρια στο σχολείο γέλαγαν μόλις μπήκε στην τάξη, αλλά δεν τον νοιάζει γιατί του αρέσουν τα φορέματα πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Send this to a friend