• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 07:30

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που δεν ήταν ποτέ ασφαλές» - Η «κόλαση» της Τζένιφερ Άνιστον όταν ήταν μικρή

Τα 51α γενέθλιά της γιορτάζει η Τζένιφερ Άνιστον και το «δώρο» της είναι μια σούπερ σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Interview.

Τα 51α γενέθλιά της γιορτάζει η Τζένιφερ Άνιστον και το «δώρο» της είναι μια σούπερ σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Interview.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε Σάντρα Μπούλοκ, που έπαιζε το ρόλο της δημοσιογράφου ανοίχτηκε για πρώτη φορά και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε σε ένα «μη ασφαλές» σπίτι και με ποιο τρόπο αυτό τη βοήθησε να διαμορφώσει τη ζωή της.

«Τι είναι αυτό που σου επιτρέπει να παραμένεις αισιόδοξη και να μην αποθαρρύνεσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά;», τη ρώτησε η 55χρονη Μπούλοκ.

«Υποθέτω πως πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου γιαυτό», απάντησε η Άνιστον.

«Προέρχομαι και μεγάλωσα σε ένα σπίτι που δεν ήταν ποτέ σταθερό και ασφαλές, βλέποντας τους ενήλικες γονείς μου να είναι κακοί ο ένας προς τον άλλο και υπήρξα μάρτυρας ορισμένων πράξεων για την ανθρώπινη συμπεριφορά που με έκαναν να σκεφτώ: «Δεν θέλω ποτέ να αισθανθώ έτσι», πρόσθεσε.

Οι γονείς Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν όταν εκείνη ήταν 9 χρονών. Η ίδια έχει συζητήσει ανοιχτά την περίπλοκη σχέση της με τη μαμά της, από την οποία αποξενώθηκε για σχεδόν μια δεκαετία πριν από τη συμφιλίωση.

«Η επιλογή να μην μιλάμε με τη μαμά για λίγο – είναι δική μας υπόθεση» είχε πει η Άνιστον στο VanityFair το 2005. «Δεν θα αλλάξω την παιδική ηλικία μου, δεν θα αλλάξω τα λάθη μου ... γιατί πραγματικά αγαπώ που είμαι και συνεχίζω να γίνομαι.

Send this to a friend