Αθήνα

19 oC

αραιές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

MARIA'S DIARY

Megxit: Φρενίτιδα στo twitter με την αποχώρηση πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια

Φρενίτιδα επικρατεί στα βρετανικά Μέσα μετά την απόφαση-ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να «αποχωρήσουν» ως κύρια μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα ανεξαρτητοποιηθούν, υποστηρίζοντας ωστόσο την Αυτού Μεγαλειότητα, βασίλισσα Ελισάβετ.

Oι υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας έχουν διχαστεί με τους μισούς να τάσσονται υπέρ της απόφασης του ζευγαριού ενώ άλλοι να τάσσονται κατά.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απάντησε στο ζευγάρι μέσω του αναπληρωτή γραμματέα επικοινωνίας, ο οποίος δημοσίευσε την εξής δήλωση:  «Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να πραγματοποιηθούν».

Η απόφαση του ζευγαριού φαίνεται πως ήρθε μετά από αρκετό χρόνο σκέψης και μένει να δούμε ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του ζευγαριού.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατακλύστηκαν από αναρτήσεις χρηστών με το megxit να γίνεται πρώτο τρεντ στο twitter.

Δείτε μερικές αναρτήσεις: