Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Sτρίβειν δια… του Caller – Επεισόδιο 3 – “Καυτά” μικρά κι ένα ηλεκτρικό!

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Πήγα να δω τον “Αύγουστο” στο θέατρο “Δημήτρης Χορν” και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις

Μια εξαιρετική σκηνοθεσία του αγαπημένου μου Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

To Σάββατο, το απόγευμα, το πρόγραμμα είχε θέατρο!

Πήγαμε, λοιπόν, με φίλους στο θέατρο “Δημήτρης Χορν” και είδαμε τον “Αύγουστο” και για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα ότι η επιτυχία, δεν είναι τυχαία.

Μια εξαιρετική σκηνοθεσία του αγαπημένου μου Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και καταπληκτικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς. Θέμις Μπαζάκα νομίζω σε μια πολύ δυνατή της στιγμή!.Φύγαμε “γεμάτοι” . Αυτό είναι επιτυχία!

Σκεφτήκαμε, να πάμε μια βόλτα με τα πόδια στο Κολωνάκι, και αυτό που αντικρίσαμε… το έβγαλα φωτογραφία!

Προσωπικά, τη συγκεκριμένη περιοχή, με τόσο πολύ κόσμο δεν την έχω ξαναδεί ποτέ. Βέβαια δεν φημίζομαι για τα συχνά νυχτοπερπατήματα μου, αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ήταν πρωτοφανές.

Η Τσακάλωφ (από εκεί είναι τραβηγμένη η φωτογραφία) ασφυκτικά γεμάτη! Σε σημείο που τα τραπέζια του ενός μαγαζιού σχεδόν άγγιζαν τα τραπέζια του απέναντι.

Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και στο δρόμο. Μεγάλες παρέες παντού (και 8 ατόμων) που βόλταραν ψάχνοντας το ιδανικό στέκι.

Κάπως έτσι, θυμήθηκα τα παλιά, όταν ο κόσμος έκανε ουρά στη πόρτα για να μπει στα κλαμπ. Και αυτή τη στιγμή στο Κολωνάκι έχεις παρά πολλές επιλογές… Αν και εγώ με τον πολύ κόσμο τα χάνω λιγάκι, μου άρεσε που είδα τόσους νέους ανθρώπους έξω, να διασκεδάζουν, να γελούν, να είναι έτοιμοι για μεγάλα ξενύχτια!