Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Επίδομα 534€ – Συν-Εργασία: Πληρώνονται οι δικαιούχοι στις 29 Οκτωβρίου

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Κάπως έτσι πέρασα την παραμονή την Πρωτοχρονιάς… και ήταν όλα τέλεια γιατί είχα πλάι μου τους φίλους και τον σύζυγό μου!

(ΦΩΤΟ)

Έτσι, λοιπόν καλωσορίζουμε πια το 2018 και ευχόμαστε όλοι να είναι μια όμορφη χρόνια!

Πάντα, ήθελα η παραμονή πρωτοχρονιάς να είναι μια ωραία βραδιά παρέα με φίλους. Όταν ήμουν μικρή πηγαίναμε με τους γονείς μου σε σπίτια φιλικά και πάντα με έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ.

Μεγαλώνοντας φυσικά, και τα πράγματα άλλαξαν, όπως αλλάζουμε κι εμείς, όπως αλλάζουν και οι χρονιές. Και ξέρετε κάτι; Και φέτος η παραμονή ήταν μια ωραία βραδιά γιατί ήμουν με τον άντρα μου και τους φίλους μας. Και είχαμε όλοι τον ίδιο σκοπό: να διασκεδάσουμε!

Και φέτος, το πρώτο φιλί μου το έδωσε ο Αντώνης μου! Και αυτό το πρώτο φιλί κάθε νέας χρονιάς, όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, κάθε φορά είναι το ίδιο αληθινό και γεμάτο αγάπη και όλο δυναμώνει η αγάπη, και δυναμώνει…

Πάντα συγκινούμαι που έχω δίπλα μου έναν αφοσιωμένο σύζυγο. Και ξέρετε και κάτι άλλο κορίτσια; Όταν βρείτε εκείνον που θα αξίζει, και θα το καταλάβετε, κρατήστε τον και ας κάνετε εσείς πιο πολλές υποχωρήσεις… Γιατί απλά αξίζει…


Καλή χρόνια!