• Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου
  • 22:02

Επισκέφθηκα το (πρώην) ΤηλεΆστυ, την πρώτη μου δουλειά... και η νοσταλγία δεν άργησε να έρθει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν λίγες μέρες, πήρα το αυτοκίνητο και κατηφόρισα Τζιτζιφιές...

Πήρα καφέ και κέικ, και πήγα να φάω πρωινό στα παλιά μου τηλεοπτικά λημέρια και όχι μόνο!

Οικογενειακή υπόθεση η ζωή μου στο Tele city (έτσι λέγονταν όταν πρωτοπήγα το 1992) αργότερα ΤηλεΆστυ και σήμερα Αρτ.

Και όλα, είναι όπως τα άφησα: Απλά, όμορφα, χαλαρά. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω, πως πέρασαν τα χρόνια, μια ζωή ολόκληρη εκεί, μόνο ωραία πράγματα έχω να θυμάμαι και ανθρώπους να με αγαπούν και να με στηρίζουν, τόσο πολύ.

Εκεί, λοιπόν, έμαθα να μοιράζομαι με τον κόσμο, την αλήθεια μου και μόνο αυτή. Έμαθα να κάνω ρεπορτάζ, μοντάζ να είμαι αρχισυντάκτρια του εαυτού μου, να είμαι ελεύθερη! Ποτέ, δεν με εμπόδισαν, πάντα με συμβούλευαν και φυσικά πάντα άκουγα. Και μόνο σε καλό μου βγήκε.

Ο Γιώργος Κατατζαφέρης ήταν ο άνθρωπος που μου άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του και τη πόρτα του καναλιού του και με άφησε ελεύθερη να μάθω... Εκείνος ήταν που το 2013 όταν μου έγινε η πρόταση αποκλειστικής συνεργασίας με τον Ant1 μου είπε: "Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου, κι εγώ θα είμαι πάντα εκεί σαν δεύτερος πατέρας σου" .

Και κράτησε, φυσικά, την υπόσχεση του. Και η αγκαλιά αυτή είναι πάντα εκεί, γεμάτη αγάπη και υπερηφάνεια γιατί τα κατάφερα. Και εγώ, με την σειρά μου, ένιωσα για ακόμη μία φορά τυχερή...

Send this to a friend