• Τρίτη, 21 Ιανουαρίου
  • 16:34

Και έτσι ξαφνικά, αποφασίσαμε με τον Αντώνη μου να πάμε στον Πόρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Oι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, τελικά, μάλλον είναι και οι καλύτερες...

Η αλήθεια είναι πως πάντα μου άρεσε να προγραμματίζω τις διακοπές μου από νωρίς. "Ε, ας μην κάνουμε πάντα αυτό που έχουμε συνηθίσει" σκέφτηκα και πήραμε με τον Αντώνη το δρόμο για τον Πόρο και φυσικά για το "Sirene Blue Resort " τον επίγειο παράδεισο-ξενοδοχείο του φίλου μας Σπύρου Λάζαρη.

Η διαδρομή, από Ίσθμια, Επίδαυρο μέχρι Γάλατα, μέσα στο πράσινο. Τόσα πεύκα πουθενά και η θάλασσα ακούνητη, ήρεμη, γαλήνια.

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο και νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη. Η ζωή  εδώ είναι αλλιώς. Λογικό... Η θάλασσα στα πόδια μας, πεντακάθαρη, λαχταριστή, πράσινο παντού και φούξια μπουκαμβίλιες.Και ξαφνικά ο χρόνος αρχίζει και πηγαίνει πίσω. Γιατί η καλοκαιρινή εικόνα που έχω πάντα μπροστά μου είναι πεύκα, πολλά πεύκα και τζιτζίκια άπειρα, να λένε το δικό τους χαρακτηριστικό τραγούδι.

Και να, που έχω την ευκαιρία να το ξαναζήσω. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει νιώσετε ευτυχία και προσπαθήστε να το αγγίξετε.

Εγώ τώρα, κρατάω το χέρι του Αντώνη και χαζεύω τα χρώματα της θάλασσας και τα φουσκωτά παιχνίδια των παιδιών που στα μάτια τους φαντάζουν πελώρια καράβια... Ουπς να μια στιγμή ευτυχίας, μόλις την άγγιξα...

Με αγάπη, Μαρία.

Send this to a friend