• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 23:55

Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Θεοφάνους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τέρατα" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σάββατο μεσημέρι και το Σύγχρονο Θέατρο στο Γκάζι είναι για άλλη μια φορά γεμάτο. Αυτή τη φορά είμαστε εκεί όλοι οικογενειακώς, οι φίλοι του Γιώργου Θεοφάνους και του Φωκά Ευαγγελινού, και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, λοιπόν, έγραψε μια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα που ζουν κάτω από τη γη, στη Χωματοτερατερή μετά τον τελευταίο πόλεμο με τους ανθρώπους για το νερό.

Έξυπνοι διάλογοι, καταπληκτική μουσική και τραγούδια, μηνύματα και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη αλλά και την ευθύνη που έχουμε απέναντι του μικροί και μεγάλοι, συνθέτουν το κείμενο.

Καταπληκτικά κοστούμια, σκηνοθεσία και χορογραφίες από τον καταξιωμένο, αγαπημένο φίλο Φωκά Ευαγγελινό και υπερταλαντούχους πρωταγωνιστές!!!

Ποσό σημαντικό να υπάρχουν τόσο ωραίες δουλειές στην Ελλάδα της κρίσης από ανθρώπους που αγαπούν και να δουλεύουν και να προσφέρουν!

Και ήταν όλοι τους εκεί: Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Θανάσης Αλευράς,η Κωνσταντίνα Μιχάηλ, η Μπέττυ Μαγγίρα με τις κορούλες της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Νάσο Γαλακτερό και το κοριτσάκι τους, η Βίλλυ, η γυναίκα του Γιώργου Θεοφάνους βαμμένη τέρας, ο Ρένος Ρώτας με τη Κλέλια Ανδριολάτου, η Ευρυδίκη, η Μελίνα Ασλανίδου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Τρέξτε με τα παιδιά σας!!!

Send this to a friend