Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σεισμός στη Σμύρνη: Στους 35 οι νεκροί – 243 στο νοσοκομείο

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Μου έκανε έκπληξη η Μαργαρίτα μου από το Junior MasterChef και συγκινήθηκα τόσο πολύ! Δείτε πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου

(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κάθε γύρισμα και μια έκπληξη τελικά… Την προηγούμενη βδομάδα, όμως, είχα την μεγαλύτερη και πιο συγκινητική!

Ήρθαν, που λέτε, οι σπουδαστές της σχολής δημοσιογραφίας του Ant1 να παρακολουθήσουν το γύρισμα και ήταν ένα καταπληκτικό και γεμάτο ενέργεια κοινό. Φεύγοντας, λοιπόν, βλέπω ένα πανέμορφο κορίτσι, συγκινημένο να με πλησιάζει και να μου λέει: “Κυρία Μαρία, με θυμάστε; Είμαι η Μαργαρίτα από το junior master Chef!” .

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό να τη κοιτάζω για μερικά λεπτά, και στην συνέχεια την αγκάλιασα τόσο σφιχτά που νομίζω συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο…

Η Μαργαρίτα, λοιπόν, ένα από τα “παιδιά θαύματα” του junior master Chef, που κατάφερε, και μάλιστα έφτασε στον τελικό. Πλέον, είναι 18 χρόνων και είναι σπουδάστρια στη σχολή του Ant1.

Πόσα πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό… Τι ωραία παραγωγή, η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία μου σε μεγάλο κανάλι, ένα καλοκαίρι ολόκληρο -εκείνο του 2011- όλοι μαζί μια τέλεια παρέα για τα γυρίσματα!

Νοστάλγησα και έψαξα και βρήκα τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Και σκέφτηκα πολλά… Πως περνούν τα χρόνια φυσικά… Εγώ νιώθω πως δεν έχω μεγαλώσει, ότι είναι λίγα τα χρόνια που πέρασαν και είδα τη Μαργαρίτα και συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά!

Ένα γλυκό, ευγενικό, πανέξυπνο κορίτσι ήταν μπροστά μου, θυμίζοντας μου ότι όλοι μεγαλώνουμε… αλλά και τι έγινε;Είμαστε υγιείς, δυνατοί, κάνουμε ωραίες δουλειές,προχωράμε και προσπερνάμε τα δύσκολα.

Σας ευχαριστώ γιατί συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά ότι είστε εκεί για μένα πολλά χρόνια. Τα καλύτερα έρχονται. Μαργαρίτα μου, αξίζεις πολλά…