• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 21:09

Στον γάμο της Υβόννης και του Αντώνη μας ήταν όλα παραμυθένια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ήταν όλα απίθανα, παραμυθένια μόνο έτσι θα μπορούσα να ξεκινήσω. Τα έντονα συναισθήματα και οι ωραίες στιγμές δεν μπορούν να περιγράφουν με λόγια.

Η Υβόννη μου, αυτό το σπάνιο πλάσμα έλαμπε στο νυφικό που δημιούργησε η ίδια με κάθε λεπτομέρεια για να αρέσει στον Αντώνη της ζωής της. Και οι δυο λαμπεροί και ευτυχισμένοι παντρεύτηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό αγκαλιά με την Ελένη μας.


Επειδή, λοιπόν εδώ μοιραζόμαστε «πράγματα» θέλω να σας πω ότι έκανα μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Ήταν όλα τόσο κατανυκτικά... Η Υβόννη ήρθε με βάρκα και τη συνόδευαν κανταδόροι από το νησί μου. Την περίμενε ο Αντώνης της και η μικρή πριγκίπισσα μας.

Αυτή ήταν η έκπληξη του κουμπάρου μου! Οι κανταδόροι από τη Κεφαλονιά. Μόλις όμως τους είδα συνειδητοποίησα ότι ήταν οι ίδιοι που με είχαν συνοδεύσει νύφη πριν 11 χρόνια! Και φυσικά ήταν μια ακόμα σύμπτωση σε αυτή τη σχέση ζωής που κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι να νιώθεις ότι  μια τόσο σπουδαία αγάπη ευλογείται από τον Θεό. Και ακόμα πιο έντονα νιώθεις όταν είσαι κι εσύ κομμάτι αυτής της θρησκευτικής «ένωσης».


Όλοι ευχηθήκαμε στους ανθρώπους μας στον Αντώνη και την Υβόννη να ζήσουν ευτυχισμένοι.Εχθές το απόγευμα, λοιπόν, δυο καταπληκτικοί άνθρωποι, που ευτυχώς βρήκαν ο ένας τον άλλον, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και προσευχήθηκα... όπως προσεύχομαι για όλους τους δικούς μου ανθρώπους.

Εκεί δίπλα τους ήμασταν όλοι οι κουμπάροι ο Κώστας Πηλαδάκης, ο Γιάννης Παπαλέκας και ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
Και επειδή η αγάπη δεν περιγράφεται, απλά θα πω ότι τους αγαπώ και τους δυο αληθινά, βαθιά, ειλικρινά. Και διάβασα στα μάτια τους την ευτυχία, την είδα, την ένιωσα και είμαι τόσο σίγουρη γι’αυτό.

Όπως σίγουρη είμαι ότι ο Αντώνης αξίζει στην Υβόννη και η Υβόννη στον Αντώνη... Και στα δικά σας...

Με αγάπη Μαρία.

Send this to a friend