Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Shopping: 3 κακές συνήθεις που πρέπει να σταματήσουμε!

Άμεσα

Ναι, το παραδεχόμαστε: Σε όλες μας αρέσει το shopping και τώρα ειδικά στις εκπτώσεις… το “ζούμε” πολύ!

Έχουμε, όμως, και μερικές κακές συνήθειες, εξαιτίας των οποίων, “κλαίμε” μετά από λίγο καιρό τα λεφτά μας, μιας και τα ρούχα/παπούτσια/αξεσουάρ που αγοράζουμε, πολλές φορές δεν τα φοράμε καν!

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε;

Δεν δοκιμάζoυμε τα παπούτσια πριν τα αγοράσουμε ή παίρνουμε κάποιο ζευγάρι ακόμη κι αν μας στενεύει λίγο.
Πάντα λέμε, δεν πειράζει θα ανοίξουν… έλα όμως που δεν το κάνουν και απλά, μας δημιουργούν φουσκάλες. Προσοχή λοιπόν, τα παπούτσια μας πρέπει να είναι άνετα και για αυτό να τα δοκιμάζουμε πάντα πριν τα αγοράσουμε!

Ψωνίζουμε χωρίς πραγματικά να θέλουμε κάτι. Όχι κορίτσια μου. Επειδή βρήκαμε κάτι σε καλή τιμή, δεν πάει να πει ότι το χρειαζόμαστε κιόλας. Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, συνήθως καταλήγει στην ντουλάπα… μονίμως!

Αγοράζουμε κάτι που είναι στην μόδα μεν, αλλά δεν μας ταιριάζει δε. Αχ πόσες φορές μας έχει συμβεί… Αλλά πρέπει να έχουμε αυτοέλεγχο, και να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά αυτά που θέλουμε να αγοράσουμε και να αναρωτιόμαστε “που θα τα βάλω;” . Αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση… καλύτερα να μην αγοράσουμε τίποτα και να βολευτούμε με μερικά κλασσικά κομμάτια που είναι πάντα διαχρονικά.