• Πέμπτη, 22 Αυγούστου
  • 20:36

Boho style: Πώς να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση της άνοιξης

Με αφορμή το φεστιβάλ Coachella, που πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο, το boho style γίνεται το απόλυτο trend της άνοιξης, που κάθε γυναίκα θέλει να υιοθετήσει.

Με αφορμή το φεστιβάλ Coachella, που πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο, το boho style γίνεται το απόλυτο trend της άνοιξης, που κάθε γυναίκα θέλει να υιοθετήσει.

Περιοδικά μόδας του εξωτερικού και όχι μόνο, δημιουργούν αφιερώματα που δείχνουν στις γυναίκες τρόπους για να υιοθετήσουν το πιο ανάλαφρο στιλ της άνοιξης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος έχουν οι ζώνες, που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, ακόμη και με ένα απλό αεράτο φόρεμα, μαζί με μποτάκια. Τα chunky boots είναι βασικό κομμάτι για ένα πετυχημένο boho style και αναμένεται να φορεθούν και την επόμενη φθινοπωρινή σεζόν.

Οι ειδικοί του στιλ αποκαλύπτουν tips που μπορούν να αποθεώσουν το ντύσιμο. Πολλές γυναίκες επιλέγουν φορέματα διαφόρων ειδών, από slip μέχρι φρολάρ φορέματα, τα οποία από μόνα τους δεν είναι boho, αλλά μπορούν να κάνουν το στιλ boho με τα σωστά αξεσουάρ.

Το "μυστικό" για πετυχημένο boho στιλ είναι η υπερβολή στα αξεσουάρ και στα κοσμήματα. Καπέλα, αλυσίδες, τσόκερ, πολλά βραχιόλια και δαχτυλίδια, είναι μερικά από τα αξεσουάρ που πρέπει να επιλέξετε. Κι αν τα θεωρήσετε υπερβολικά.. κάτι κάνατε σωστά, καθώς η υπερβολή είναι το χαρακτηριστικό που πρέπει να υπάρχει στο boho style.

Τα κρόσσια και οι διαφάνειες είναι εξίσου σημαντικές λεπτομέρειες για ένα κλασικό boho στιλ. Μπορείτε να τα φορέσετε με όποιο τρόπο θέλετε, είτε επιλέγοντας ένα διαφανές τοπ και από μέσα μπουστάκι ή μαγιό, είτε κρατώντας μια τσάντα με κρόσσια και ακόμη καλύτερα, φορώντας ένα φόρεμα με κρόσσια.

Όταν χρειαστεί να επιλέξετε παπούτσια, δεν θα δυσκολευτείτε, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές και εξαρτώνται από τα κομμάτια που επιλέξατε. Δηλαδή, αν το στιλ σας δεν έχει πολύ boho χαρακτήρα, μπορείτε να φορέσετε παπούτσια με κρόσσια ή cow boots και να δώσουν το ύφος που θέλετε. Αντίθετα, αν τα υπόλοιπα κομμάτια έχουν boho χαρακτήρα, μπορείτε να επιλέξετε λιγότερο ιδιαίτερα παπούτσια, όπως απλά sneakers, ankle boots ή και mules.

Send this to a friend