• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 22:21

NYFW: Έκλεψε τις εντυπώσεις η συλλογή Άνοιξη 2020 της Tory Burch - Εμπνευσμένη από την προσωπικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τίμησε το απαράμιλλο στυλ της Βρετανίδας πριγκίπισσας Νταιάνα με τη μοναδική συλλογή του Οίκου Tory Burch.

Η εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τίμησε το απαράμιλλο στυλ της Βρετανίδας πριγκίπισσας Νταιάνα με τη μοναδική συλλογή του Οίκου Tory Burch.

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια Tory Burch, πρότυπο του μποέμ σικ στυλ παρουσίασε στο κοινό δημιουργίες με φλοράλ σχέδια και φουσκωτά μανίκια, χαρακτηριστικά της δεκαετίας του 1980.

Σύμφωνα με την 53χρονη σχεδιάστρια, η συλλογή της Άνοιξης 2020 είναι εμπνευσμένη από την προσωπικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και όχι από τη γκαρνταρόμπα της.

"Πάντα την θαύμαζα και ήθελα να κινηθώ πολύ προσεκτικά γιατί είναι σαφές ότι είναι είδωλο του στυλ και δεν ήθελα να παραπέμπω σε αυτό. Θεωρώ ότι είχε θάρρος και ήταν φιλάνθρωπος και αυτό ενέπνεε" δήλωσε η Torry Burch στο AFP και πρόσθεσε: "Οι δυσκολίες που βίωνε δημόσια σίγουρα δεν την έκαναν να αισθάνεται άνετα”.

Ειδικότερα, πηγή έμπνευσης για τον Οίκο ήταν η εποχή που η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν γνωστή ως Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ και δεν είχε παντρευτεί ακόμη τον πρίγκιπα Κάρολο.

Φορέματα από κεντημένα μαντήλια -όπως εκείνα από φίνο ύφασμα με μονογράμματα που άφηνε όπου καθόταν - άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Burch παραλλήλισε τη φιλανθρωπική δράση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με εκείνη του μοντέλου (η οργάνωση Naked Heart Foundation της Βοντιάνοβα δημιουργεί παιδικές χαρές στη Ρωσία). "Θαυμάζω τις δυνατές γυναίκες και οι ατρόμητες γυναίκες πρέπει να αγκαλιάζονται" είπε η σχεδιάστρια μόδας.


Send this to a friend