Αθήνα

30 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Έρχεται η νέα σειρά ρούχων από τη Μέγκαν Μαρκλ για καλό σκοπό

Σε λίγες ημέρες έρχεται η πρώτη συλλογή ρούχων, για γυναίκες που ψάχνουν δουλειά ή για εργαζόμενες γυναίκες, από τη Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσσεξ. 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις ρούχων θα διατεθούν για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Smart Works που έχει ως σκοπό να βοηθάει άνεργες γυναίκες, ώστε να μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς κατά τη διάρκεια αναζήτησης εργασίας.

Χαρακτηριστικά το παλάτι αναφέρει ότι οι πωλήσεις θα διαρκέσουν για δύο εβδομάδες και τα ρούχα θα περιλαμβάνουν πουκάμισο, παντελόνι, σακάκι, φόρεμα και τσάντα.

Η συγκεκριμένη συλλογή θα είναι η πρώτη ενέργεια της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννηση του Άρτσι. Υπενθυμίζεται ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει οριστεί ως η Βασιλική Προστάτης της φιλανθρωπίας, με στόχο να προμηθεύσει τις άνεργες γυναίκες με ρούχα, να τις καθοδηγήσει και να τις παράσχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν εργασία.

Όπως αναφέρει το παλάτι η φιλανθρωπική δράση της δούκισσας «αντικατοπτρίζει το πάθος της στην υποστήριξη των γυναικών και η δέσμευσή της θα βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη στο Ηνωμένο Βασίλειο».