• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 08:16

«Fashion Statements»: Η νέα κολεξιόν του οίκου Victor & Rolf ήταν το κάτι άλλο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο οίκος Victor & Rolf, εντυπωσίασε με την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, στην οποία παρουσίασε φορέματα σε ρομαντικό ύφος.

Ο οίκος Victor & Rolf, εντυπωσίασε με την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, στην οποία παρουσίασε φορέματα σε ρομαντικό ύφος.

Πιο συγκεκριμένα ολλανδικός οίκος Victor & Rolf, οι κρεασιόν του οποίου προορίζονται για πάμπλουτες συλλέκτριες ή μουσεία, ήθελε να αναδείξει την «εκφραστική δύναμη των ενδυμάτων» με την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, στην οποία παρουσίασε φορέματα σε ρομαντικό ύφος με κιτς σλόγκαν.

Οι ντιζάινερς του Victor & Rolf χρησιμοποίησαν 8 χιλιόμετρα τούλι στην κολεξιόν «Fashion Statements». Κάθε ένα από τα 18 φορέματα ήταν διακοσμημένο με εμπνευσμένο από memes σλόγκαν, όπως «Συγγνώμη που άργησα, δεν ήθελα νά 'ρθω» ή, «Παρακαλώ, όχι φωτογραφίες».

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του Victor & Rolf, τα σλόγκαν αναφέρονται στη γλώσσα που χρησιμοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στα T-shirts που αγοράζουμε ως σουβενίρ.

Δεν σημαίνουν ιδιαιτέρως κάτι, αντιθέτως προσκαλούν τους θεατές να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα.

«Όλα αυτά τα σλόγκαν που είναι τόσο προφανή ή εύκολα - υπάρχουν τόσα πολλά κλισέ στο Instagram και, γενικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - αντισταθμίζονται από αυτό το ακραίο ρομαντικό συναίσθημα που λαμπυρίζει» είπε ο Ρολφ Σνέρεν του οίκου Victor & Rolf μιλώντας στο WWD.

«Η αντιπαράθεση αυτών των φαινομενικά άσχετων στοιχείων καταλήγει σε μια τυπική για τον Victor & Rolf έκφραση σουρεαλιστικής ομορφιάς» λένε από τον ολλανδικό οίκο Victor & Rolf.

Send this to a friend