• Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου
  • 13:30

Πόσα εκατομμύρια ξοδεύει το Παλάτι για το ντύσιμο της Meghan Markle;

Η Meghan Markle μπορεί να μην έχει (ακόμη) ξεπεράσει την Kate Middleton σε δημοτικότητα, αλλά έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τους Βρετανούς.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα κομψές και... αρκετά ακριβές. Πριν παντρευτεί τον Harry, όπως αναφέρει το People έπρεπε να ξοδέψει περίπου 30.000 δολάρια -από το δικό της τραπεζικό λογαριασμό- προκειμένου να αποκτήσει ρούχα και αξεσουάρ για μια royal appropriate εμφάνιση.

Τι συμβαίνει όμως μετά τον γάμο τους; Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται αυστηρά να δεχτούν δώρο και να φορέσουν κάτι που δεν έχουν πληρώσει. Έτσι, πλέον, το ντύσιμό της είναι πλέον υπόθεση του παλατιού, το οποίο αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με την Telegraph λοιπόν από τη στιγμή που η Meghan μπήκε στην οικογένεια, ο προϋπολογισμός της για το ντύσιμο και τις εμφανίσεις της αυξήθηκε κατά δύο εκατομμύρια δολάρια! Συγκεκριμένα, τα χρήματα που ξοδεύει το παλάτι για τις υποχρεώσεις των William, Kate, Harry και Meghan, από 4.6 ανέβηκε στα 6.5 εκατομμύρια.

Send this to a friend