• Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου
  • 21:05

Τα «έχωσαν» στη Βικτόρια Μπέκαμ για το «αρρωστιάρικο και σκελετωμένο» μοντέλο - «Δώστε της να φάει...» (ΕΙΚΟΝΑ)

Η επιλογή μοντέλου της Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της, καθώς το χαρακτήρισαν «αποστεωμένο».

Η επιλογή μοντέλου της Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της, καθώς το χαρακτήρισαν «αποστεωμένο».

Πριν από λίγες ημέρες, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός μοντέλου που φοράει ένα λευκό φόρεμα με αλυσίδες στον λογαριασμό της στο Instagram. Όμως, η υπερβολικά αδύνατη φιγούρα του μοντέλου ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή των οπαδών της, με πολλούς να σχολιάζουν πόσο λεπτή ήταν.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ταΐστε το μοντέλο, θα πεθάνει αν παραλείψει το επόμενο γεύμα του. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια εικόνα όπως εσύ, να προωθεί αυτά τα αρρωστιάρικα μοντέλα».

Άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η γυναίκα έχει μια μικρή κόρη και εξακολουθεί να πιστεύει πως η χρήση τέτοιων μοντέλων, είναι σωστή. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όλους τους τύπους σώματος στις καμπάνιές της» με έναν τρίτο να αναφέρει: «Τα μοντέλα σου γίνονται όλο και πιο αδύνατα. Αυτό διδάσκεις στην κόρη σου και στα άλλα νεαρά κορίτσια; Είναι πολύ λάθος Βικτόρια».

Και φυσικά τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί: «Τρομάζω και μόνο που την κοιτάζω. Και τρομάζω ακόμη περισσότερο σκεπτόμενος το πόσο άρρωστη πρέπει να είναι» τόνισε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δώστε της να φάει. Δείχνει τόσο άρρωστη».

Δείτε τη φωτογραφία 

Send this to a friend