Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα μυστικά για να διατηρήσετε το μακιγιάζ στο πρόσωπο για αρκετές ώρες

Κάθε γυναίκα θέλει να παραμένει σταθερό το μακιγιάζ της, όσο περισσότερες ώρες γίνεται..

Με πέντε απλά βήματα, μπορείτε να διατηρήσετε το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας για ώρες.

  • Προτού ξεκινήσετε να βάφεστε, φροντίστε να έχει λείο πρόσωπο. Οι τρίχες σε ορισμένα σημεία του προσώπου μπορεί να παρεμποδίσουν το μακιγιάζ να παραμείνει σταθερό. Αφού βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο είναι λείο, ψεκάστε το δέρμα σας με λίγο ροδόνερο.
  • Στην αγορά υπάρχουν διαφόρων ειδών προϊόντα σε μορφή σπρέι, τα οποία βοηθούν το μακιγιάζ να σταθεροποιείται. Ανακατέψτε το make up με ένα setting spray και δημιουργήστε την τέλεια βάση. Προτού εφαρμόσετε το make up, μπορείτε να βάλετε με ένα πινέλο λίγη πούδρα, ώστε να απλωθεί καλύτερα το μακιγιάζ και να μείνει για περισσότερη ώρα.

[inline_article order=”1″]

  • Αν δεν ανακατέψετε το make up με λίγο setting spray, μπορείτε να βάλετε λίγο primer στο πρόσωπό σας, να απλώσετε το make up και να ψεκάσετε το σφουγγαράκι της πούδρας με setting spray πριν το βάλετε στην πούδρα.
  • Αφού τελειώσετε με τη βάση του προσώπου, τα επόμενα προϊόντα καλό θα ήταν να είναι σε μορφή σκόνης. Συγκεκριμένα, το ρουζ, το higlighter, η πούδρα και άλλα προϊόντα που ενδεχομένως χρησιμοποιείται, να έχουν μορφή σκόνης.
  • Αποφύγετε να βάζετε πούδρα σε σημεία του προσώπου που είναι πολύ λιπαρά, αλλά μόνο make up, καθώς η πούδρα σε εκείνα τα σημεία, “σπάει” το μακιγιάζ. Όταν περάσουν λίγες ώρες, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγαράκι για να βάλετε ταμποναριστά λίγο παραπάνω make up σε αυτά τα σημεία.