Αθήνα

19 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

«Κλείνουν» ξανά την Τέχνη για ένα μήνα: Τι είπαν 4 καλλιτέχνες στο «ΤΕΧΝΟΛόΓΙΟ» @ thecaller WEBTV

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα όχι και τόσο «αθώα» λάθη που κάνεις όταν πλένεις το πρόσωπό σου και πως να το κάνεις σωστά

Καθημερινά πλένουμε το πρόσωπό μας, όμως υπάρχουν λάθη που κάνουμε και δεν το καταλαβαίνουμε καν, με αποτέλεσμα, ο καθαρισμός να μη γίνεται σωστά

Παρακάτω θα δείτε μερικά βασικά αλλά όχι και τόσο αθώα που μπορεί να κάνετε καθημερινά κατά την διάρκεια του καθαρισμού του προσώπου σας:

1) Χρησιμοποιείτε συχνά μαντιλάκια καθαρισμού: Ναι είναι η πιο εύκολη λύση όμως η συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει σπυράκια και ερεθισμούς στο δέρμα σας.

2) Χρησιμοποιείτε λάθος προϊόντα: Δεν είναι καλό να χρησιμοποιείτε ότι ΄να ναι προϊόντα για τον πρόσωπό σας, αλλά προϊόντα που είναι κατάλληλα για αυτό (ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σας).

3) Πολύς… καθαρισμός: Αν πλένετε το πρόσωπό σας καθημερινά, μη ξεπερνάτε τις δύο φορές της ημέρα (πρωί και βράδυ, δηλαδή) και καλό θα ήταν να επιλέξετε μία λοσιόν και όχι κάποιου είδους τζελ.

4) Ζεστό νερό: Και με αυτό εννοούμε τον καθαρισμό ακόμη και την ώρα που κάνετε μπάνιο. Το ζεστό νερό αφαιρεί τα έλαια από το πρόσωπο και δημιουργεί ερεθισμούς. Γι’αυτό προτιμήστε το κρύο νερό κάθε φορά που πλένετε το πρόσωπό σας.

[the_ad id=”493520″]

5) Ελλιπής ενυδάτωση: Μην παραλείπετε μετά την κρέμα ματιών και προσώπου και ένα ενυδατικό serum που θα βοηθήσει στην ενυδάτωση του προσώπου σας μετά τον καθαρισμό με τον καλύτερο τρόπο

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως να καθαρίσετε το πρόσωπό σας σωστά σε καθημερινή βάση: