Αθήνα

23 oC

αραιές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Θέλετε να κάνετε αφέλειες, αλλά… το σκέφτεστε; Φριζάρισμα, περιποίηση και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τολμήσετε αυτό το βήμα!

Συμβουλές για τις τέλειες αφέλειες από τον αγαπημένο μου και διάσημο hair stylist Στέφανο Βασιλάκη

Αγαπημένες μου ρώτησα για εσάς και έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις αφέλειες!

Ο hair stylist ου, Στέφανος Βασιλάκης, μου είπε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα θέλει φροντίδα. Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ, φυσικά.

Αν έχετε σπαστά η σγουρά μαλλιά και δεν “πιάνει” το χέρι σας ή δεν μπορείτε να πηγαίνετε συχνά στο κομμωτήριο, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε, γιατί μάλλον θα σας δυσκολέψουν αρκετά.

Αν έχετε ίσια μαλλιά… τότε, ναι σκεφτείτε το σοβαρά! Είναι ένα κούρεμα που δίνει στυλ στη γυναίκα και κατά γενική ομολογία, αφαιρεί και χρόνια! Κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο νέα και εντυπωσιακή.

Απλά, πρέπει να είναι πάντα χτενισμένα και περιποιημένα τα μαλλιά. Και φυσικά θέλουν συχνό κούρεμα.

Ρώτησα τον Στεφάνο κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό: σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν οι αφέλειες .”Σε όλες μπορεί να ταιριάζουν” μου απάντησε, αφού υπάρχουν πολλά στυλ κουρέματος. Και πιο κοντές και πιο μακριές και πιο πλούσιες και πιο φιλαρισμένες αλλά πιο στρογγυλές ”

Προσωπικά, τις έχω αγαπήσει και σιγά -σιγά (επειδή τα μαλλιά μου δεν είναι απόλυτα ίσια) έχω μάθει και τις χτενίζω.

Οι φωτογραφίες είναι από το καμαρίνι μου. Μια μέρα που κατάφερα να πείσω τον Στέφανο να μου τις κουρέψει λίγο ….Τις θέλει μακριές και ας μην βλέπω!