• Πέμπτη, 21 Μαρτίου
  • 15:35

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο! Οι μεγάλες απουσίες και οι δυναμικές επιστροφές

Εξήντα ντεφιλέ, σχεδόν 90 παρουσιάσεις και άλλες τόσες εκδηλώσεις στις τέσσερις γωνιές της πόλης: το Μιλάνο εγκαινιάζει σήμερα μια εβδομάδα μόδας ασυνήθιστης, πρωτότυπης και πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην αειφόρο ανάπτυξη.

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο και πριν από το Παρίσι, το χρονοδιάγραμμα αυτής της εβδομάδας μόδας αφιερωμένης στις κολεξιόν του γυναικείου πρετ-α-πορτέ (άνοιξη-καλοκαίρι 2019) πραγματοποιείται στο ρυθμό των αδιαμφισβήτητων ντεφιλέ των μεγάλων ιταλικών οίκων: Dolce & Gabbana, Prada, Versace, Cavalli, Armani, Fendi.

Από την πασαρέλα του Μιλάνου, απουσιάζει ο οίκος Gucci, παρουσιάζοντας την κολεξιόν του στην πασαρέλα του Παρισιού.

Για να μην αφήσει εντελώς το Μιλάνο, ο θρυλικός οίκος, θα υποδεχτεί τους καλεσμένους του στις εγκαταστάσεις του στο Μιλάνο για μια νεωτεριστική παράσταση της ομάδας του βρετανού εικονοκλαστικού χορευτή Μάικλ Κλαρκ απόψε.

Αν και άλλα εμπορικά σήματα απουσιάζουν από τη διοργάνωση όπως οι Emilio Pucci και Trussardi, επιστρέφουν σε αυτήν άλλα, όπως ο Γερμανός Philippe Plein, ο ιταλικός οίκος Iceberg, και επίσης νέες αφίξεις, μη αναμενόμενες μερικές φορές όπως η Fila.

Send this to a friend