Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Sτρίβειν δια… του Caller – 2ο επεισόδιο – Hot hatches και στρίψιμο!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ

Σήμερα σας έχω μία αυθεντική, ιταλική συνταγή με λουκάνικα και πατάτες στο τηγάνι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πανεύκολη και πεντανόστιμη!

Σήμερα σας έχω μία αυθεντική, ιταλική συνταγή, πανεύκολη και πεντανόστιμη!

Στην Ιταλία τη φτιάχνουν με αγκινάρες! Εγώ την προσάρμοσα στην ελληνική κουζίνα και πρόσθεσα τα κολοκυθάκια που ταιριάζουν εξίσου…

Πάμε να δούμε τι υλικά θα χρειαστούμε αλλά και πως θα εκτελέσουμε την συγκεκριμένη συνταγή.

Υλικά:
3 μεγάλα λουκάνικα χωριάτικα (θα τα βρείτε σε όλα τα κρεοπωλεία) κομμένα σε φέτες
3 μεγάλες πατάτες
4 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φετούλες
Μάραθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα τους. Μόλις βράσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Μόλις είναι έτοιμες, τις κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε πρώτα τις πατάτες και μόλις ροδίσουν ρίχνουμε τα κρεμμύδια.


Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά και μετά ρίχνουμε το λουκάνικο και τα κολοκυθάκια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατίζουμε με προσοχή γιατί τα λουκάνικα είναι πικάντικα και σιγομαγειρεύουμε για 15′ με 20′. Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό ρίχνουμε και το ψιλοκομμένο μάραθο.


Σερβίρουμε αμέσως.


Καλή σας όρεξη!