Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Sτρίβειν δια… του Caller – 2ο επεισόδιο – Hot hatches και στρίψιμο!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ

Σήμερα σας έχω μία συνταγή από Θεσσαλονίκη- Την πιο νόστιμη τυροκαυτερή!

Σήμερα κορίτσια μου θα σας πω, πως θα κάνουμε μαζί μία συνταγή από την Θεσσαλονίκη, που αγαπώ πολύ...

Σήμερα κορίτσια μου θα σας πω, πως θα κάνουμε μαζί μία συνταγή από την Θεσσαλονίκη, που αγαπώ πολύ…

Ο λόγος για την πιο νόστιμη τυροκαυτερή που έχω φάει!

Πάμε να δούμε μαζί τι υλικά θα χρειαστούμε αλλά και πως θα εκτελέσουμε την συγκεκριμένη συνταγή.

Υλικά:
2 κούπες τυρί φέτα πικάντικη τριμμένο
2 κούπες ανθότυρο
1 πιπερίτσα καυτερή & ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 κουταλιές ξύδι από λευκό κρασί
1/4 κούπας λάδι
1-2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα τυριά, τη καυτερή πιπερίτσα, τη πιπεριά και το σκόρδο, όλα πολύ ψιλοκομμένα.

Σιγά-σιγά αρχίζουμε να ρίχνουμε το λάδι και το ξύδι μέχρι να γίνει λεία και απαλή η υφή της. Τη σερβίρουμε με παξιμαδάκια λαδιού Κυθήρων… και αυτό ήταν! Το τέλειο συνοδευτικό.