• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 23:53

Σήμερα σας έχω μία συνταγή από Θεσσαλονίκη- Την πιο νόστιμη τυροκαυτερή!

Σήμερα κορίτσια μου θα σας πω, πως θα κάνουμε μαζί μία συνταγή από την Θεσσαλονίκη, που αγαπώ πολύ...

Ο λόγος για την πιο νόστιμη τυροκαυτερή που έχω φάει!

Πάμε να δούμε μαζί τι υλικά θα χρειαστούμε αλλά και πως θα εκτελέσουμε την συγκεκριμένη συνταγή.

Υλικά:
2 κούπες τυρί φέτα πικάντικη τριμμένο
2 κούπες ανθότυρο
1 πιπερίτσα καυτερή & ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 κουταλιές ξύδι από λευκό κρασί
1/4 κούπας λάδι
1-2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα τυριά, τη καυτερή πιπερίτσα, τη πιπεριά και το σκόρδο, όλα πολύ ψιλοκομμένα.

Σιγά-σιγά αρχίζουμε να ρίχνουμε το λάδι και το ξύδι μέχρι να γίνει λεία και απαλή η υφή της. Τη σερβίρουμε με παξιμαδάκια λαδιού Κυθήρων... και αυτό ήταν! Το τέλειο συνοδευτικό.

Send this to a friend