Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αδέσποτα: Ο δήμος Αθηναίων τα εκπαιδεύει για υιοθεσία

MARIA'S DIARY

Συγκλονίζουν τα λόγια της Pink – Μιλάει για τις αποβολές και το «σπασμένο» της σώμα

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ στις 3 Μαΐου, η Pink εξομολογείται...

Τα τραγούδια του άλμπουμ έχουν βαθύτερο νόημα για την Pink και αναφέρονται σε προσωπικές της στιγμές που την έχουν σημαδέψει. Για παράδειγμα, το τραγούδι «Happy» είναι ένα κομμάτι που μιλάει για τις προσωπικές της μάχες και για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν κατά την εφηβεία της.

Όπως αποκάλυψε στο USA Today, όταν ήταν 17 ετών έμεινε έγκυος και είχε σκοπό να κρατήσει το μωρό, όμως απέβαλε. Αυτό την πλήγωσε βαθιά και την έκανε να μισεί το σώμα της.

Η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε στο USA Today, όταν ήταν μόλις 17 ετών έμεινε έγκυος και είχε σκοπό να κρατήσει το μωρό, όμως απέβαλε, γεγονός που την πλήγωσε βαθιά και την έκανε να μισεί το σώμα της. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ο λόγος που το είπα είναι επειδή πάντα είχα αυτό το σώμα του αγοροκόριτσου, πολύ δυνατό και αθλητικό, αλλά στην πραγματικότητα στα 17 είχα μία αποβολή. Και θα κρατούσα αυτό το παιδί. Αλλά όταν αυτό συμβαίνει σε μία γυναίκα ή ένα νεαρό κορίτσι, νιώθεις ότι το σώμα σου σε μισεί κι ότι το σώμα σου είναι σπασμένο, κι ότι δεν κάνει αυτά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει. Είχα πολλές αποβολές από τότε, οπότε πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μιλάς για αυτά για τα οποία ντρέπεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

[inline_article order=”1″]

Στη συνέχεια, μίλησε για την ψυχοθεραπεία και το πόσο σημαντική θεωρεί πως είναι, καθώς άλλαξε και τη δική της ζωή.

«Πιστεύω στο να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και στο απλά να μιλάς για τα πράγματα. Αυτό που αγαπώ στην ψυχοθεραπεία είναι ότι σου λένε ποια είναι τα τυφλά σου σημεία. Παρά το ότι αυτό είναι άβολο και επίπονο, σου δίνει κάτι στο οποίο να δουλέψεις».

Σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για την Pink. Η τραγουδίστρια έχει μία ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς απέκτησε δύο υγιέστατα παιδιά με τον σύζυγό της Carey Hart, την 7χρονη Willow Sage και τον 2χρονο Jameson Moon.