Αθήνα

 

28 oC

αίθριος καιρός

Live Τώρα TheCaller Web TV - Θοδωρής Δουλουμπέκης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Καίτη Φίνου: Η απάντηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών»

MARIA'S DIARY

Το «μυστήριο»… λύθηκε – Η Βικτόρια Μπέκαμ εξομολογείται γιατί δεν χαμογελούσε μέχρι σήμερα

Στην παρουσίαση της νέας της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Βικτόρια Μπέκαμ...

Το αγέλαστο πρόσωπο είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της, σε συνδυασμό με το ανέκφραστο και παγωμένο πρόσωπό της, που έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για μία δύστροπη γυναίκα.


Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour,, εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν χαμογελούσε ποτέ και, όπως αποδείχθηκε, ήταν κάτι περισσότερο από ανασφάλεια. «Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.»

Πλέον, η σχεδιάστρια έχει αλλάξει στάση και θέλει να χαμογελάει περισσότερο, αδιαφορώντας για τις ρυτίδες της έκφρασης που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η σύσπαση του προσώπου της.

Τέλος αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε σε παιδική ηλικία και τόνισε πως έχει μιλήσει στη Harper για το πως να αντιμετωπίσει αυτό το ενδεχόμενο αν προκύψει. Ουσιαστικά της έχει επικοινωνήσει ότι «Τα κορίτσια πρέπει να είναι ευγενικά με τα κορίτσια» χρησιμοποιώντας τις δικές της εμπειρίες για να της εξηγήσει την κατάσταση.