• Τετάρτη, 24 Απριλίου
  • 00:55

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι είναι υπέρ της vegan διατροφής και εξηγούν το γιατί

Η Μπιγιονσέ και Ο Τζέι Ζι είναι θαυμαστές της vegan διατροφής, και, μάλιστα, επισημαίνουν ότι το θέμα είναι παγκόσμιας σημασίας.

Η Μπιγιονσέ και Ο Τζέι Ζι είναι θαυμαστές της vegan διατροφής, και, μάλιστα, επισημαίνουν ότι το θέμα είναι παγκόσμιας σημασίας.

Το ζευγάρι θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά στον κόσμο, και χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να προωθήσουν τα οφέλη του «βιγκανισμού» στο πλαίσιο του «Veganuary», μία ετήσια πρόκληση που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ακολουθήσουν φυτική διατροφή όλον τον Ιανουάριο.

Το διάσημο ζευγάρι έγραψε για τα οφέλη που είδε ακολουθώντας την vegan διατροφή στο εισαγωγικό του βιβλίου που έγραψε για την χορτοφαγία ο προσωπικός γυμναστής της Μπιγιονσέ, Μάρκο Μπόργκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Από τη στιγμή που είδαμε την υγεία ως μία πραγματικότητα, αντί ως μία δίαιτα, έγινε αποστολή για μας να μοιραστούμε την αλήθεια και τον τρόπο ζωής με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», αναφέρει, σύμφωνα με το People, το διάσημο ζευγάρι.

Τον περασμένο Μάρτιο η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ότι ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή κατά την προετοιμασία της για το Φεστιβάλ Μουσικής Coachella, ποστάροντας στο Instagram μία φωτογραφία με το φαγητό της γράφοντας «44 ημέρες μέχρι το Coachella!! Vegan Time!!».

Η τραγουδίστρια ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα 22 Days Nutrition, ένα πρόγραμμα που ίδρυσε μαζί με τον σύζυγό της και τον Μπόργκες.

Ο Τζέι Ζι έγραψε σχετικά με την χορτοφαγία σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο μπλογκ που έχει στο 22 Days Nutrition το 2013 χαρακτηρίζοντας την vegan διατροφή ως «πνευματικό και φυσικό καθαρισμό».

Send this to a friend