
ΥΓΕΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ
Στον Independent δημοσιεύτηκε πρόσφατα λίστα με ποια τυριά μπορούν να μπουν στην κατάψυξη και ποια όχι.
Τα τυριά που μπορούν να καταψυχθούν λοιπόν, είναι:
* το τσένταρ
* το γκούντα
* τα ημίσκληρα τυριά από αγελαδινό γάλα
* το έμενταλ
* η παρμεζάνα
* η φέτα
* η μοτσαρέλα
[inline_article order=”1″]
Από την άλλη, τα τυριά που δεν θα πρέπει να καταψύχονται είναι:
* το μπρι
* το καμαμπέρ
* το στίλτον
* το τυρί κρέμα
* οι χαμηλές σε λιπαρά εκδοχές των τυριών
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καταψυχθούν τα τυριά;
Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε τα τυριά στην κατάψυξη είναι τριμμένα και κλεισμένα μέσα σε αεροστεγή σακουλάκια.
Εναλλακτικά, μπορείτε να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια και να τα τυλίξετε με μεμβράνη κουζίνας.
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr